Το πιο ακριβό σαλέ στην Αμερική βρίσκεται στο Άσπεν

Κοστίζει 100 εκατομμύρια δολάρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Άσπεν θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για σκι για την ελίτ στην Αμερική. Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Hunter S.Thompson και ο τραγουδιστής John Denver που έμεναν στην πόλη την είχαν κάνει δημοφιλή τη δεκαετία του '70 και από τότε έγινε ο απόλυτος ταξιδιωτικός προορισμός και για τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, ανάμεσα στους οποίους η Mariah Carey, ο Leonardo DiCaprio, ο Elton John και η Katy Perry.

Το χιονοδρομικό κέντρο θεωρείται ένα από τα καλύτερα του κόσμου και δεν είναι τυχαίο που εκεί βρίσκονται και μερικά από τα πιο περιζήτητα ακίνητα στην Αμερική. Η μέση τιμή ενός εξοχικού στο Άσπεν είναι στα 9,5 εκατομμύρια ενώ το πιο ακριβό αυτή τη στιγμή είναι μια εντυπωσιακή έπαυλη 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πιο ακριβό σαλέ στην Αμερική βρίσκεται στο Άσπεν

To σαλέ των δέκα υπνοδωματίων βρίσκονται στην κορυφή του 'Little Nell Ski Run' και αν πωληθεί στην τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων -όσα ζητάει δηλαδή το μεσιτικό γραφείο θα σπάσει το ρεκόρ πώλησης στην περιοχή που μέχρι τώρα είναι τα 72 εκατομμύρια δολάρια.

Aspen

Το σπίτι είναι ένα από τα πέντε που έχουν χτιστεί στον λόφο και διαθέτει μια τεράστια έκταση κήπου με δέντρα.

Aspen

Η έπαυλη χτίστηκε το 1979 και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει τρεις ορόφους και έχει επένδυση ξύλου και πέτρας.

Aspen

Η είσοδος του σπιτιού ενώνεται με τον κήπο με μια γέφυρα.

Aspen

Το σαλέ διαθέτει ανοιχτή διαρρύθμιση, μεγάλα παράθυρα και φεγγίτες που χαρίζουν άπλετο φυσικό φως σε όλα τα δωμάτια.

Aspen

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του σπιτιού είναι το φουαγιέ.

Aspen

Το σπίτι διαθέτει δωμάτια αποθήκευσης του εξοπλισμού για σκι, τζάκι, δύο κουζίνες, γραφείο, τραπεζαρία, γυμναστήριο και μπαρ.

Πηγή: TopTenRealEstateDeals.com
Φωτογραφίες: Shawn O'Connor