Ocre Τhe Αrt of Living | Το κατάλυμα που θα κάνει τη διαμονή στην Κρήτη αξέχαστη

Το "Ocre Τhe Αrt of Living" δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση ότι φιλοξενείται σε ένα άνετο φιλικό σπίτι και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή στην πόλη του Ρεθύμνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τοποθετημένο σε μια ήσυχη περιοχή του Ρεθύμνου, πολύ κοντά στην Παλιά Πόλη, το "Ocre The Art of living", ένα υπέροχο παλαιό αρχοντικό, ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε ένα καλαίσθητο κατάλυμα. Διακοσμημένο λιτά, προσφέρει στον επισκέπτη τις ανέσεις που αναζητά αλλά και μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάρωσης. 

Ocre Τhe Αrt of Living | Το κατάλυμα που θα κάνει τη διαμονή στην Κρήτη αξέχαστη

Στους φωτεινούς και ψηλοτάβανους χώρους πρωταγωνιστεί το λευκό, ενώ τα αντικείμενα είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να ενσωματώνονται στη μινιμαλιστική αισθητική αλλά και να προσθέτουν arty πινελιές. Μια ευρύχωρη και άνετη κρεβατοκάμαρα και το καθιστικό, στο οποίο κυριαρχούν τα γήινα χρώματα
και τα φυσικά υλικά, εξασφαλίζουν στον επισκέπτη τη χαλάρωση που χρειάζεται τις ημέρες των διακοπών.

Ocre The Art of living

Μια πλήρως εξοπλισμένη και σύγχρονη κουζίνα χαρίζει αυτονομία, ενώ στην υπέροχη βεράντα μπορείτε να περάσετε χρόνο αποσύνδεσης και ευεξίας χαλαρώνοντας για ώρες στο τζακούζι, κάνοντας ηλιοθεραπεία ή απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σας στις σεζλόνγκ την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Ocre The Art of living

Το "Ocre Τhe Αrt of Living" σας χαρίζει την ευελιξία να το αξιοποιήσετε σαν ένα ησυχαστήριο, σαν ορμητήριο για να γνωρίσετε την πόλη του Ρεθύμνου ή και για πιο μακρινές εξορμήσεις σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία του νομού. Το "Ocre The Art of Living" βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία του Ρεθύμνου και 1,6 χλμ. από την Κουμπές, μια υπέροχη παραλία με άμμο, που έχει τιμηθεί πολλές φορές με γαλάζια σημαία. Δύο ακόμα σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά είναι το Ενετικό Φρούριο και το Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ ο επισκέπτης βρίσκεται μόλις δυο βήματα από τα μπαρ και τα clubs της πόλης για μια γεύση από τη νυχτερινή ζωή. Το "Ocre Τhe Αrt of Living" είναι το κατάλυμα που θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη.

Ocre The Art of living

Oμήρου 8, Ρέθυμνο