Επενδύσεις στην Κρήτη

Με ισχυρή παρουσία στο νησί της Κρήτης, η Creta Houses και Crete Construction OE δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate και της κατασκευής διαθέτοντας μια μεγάλη ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί με αξιοσημείωτες προοπτικές ανάπτυξης. Το τελευταίο διάστημα το νησί βρίσκεται στο επίκεντρο του αγοραστικού ενδιαφέροντος, κυρίως λόγω των μεγάλων έργων υποδομής, όπως το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι και ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης. Σύμφωνα με τις CEO της εταιρείας Creta Houses και Crete Construction, Ανίτα και Πελαγία Παπαματθαιάκη, η Κρήτη αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό για τους επενδυτές που αναζητούν ένα ησυχαστήριο για τις διακοπές τους. Μάλιστα, έπειτα από την πανδημία οι επενδυτές στρέφονται προς το νησί και τους χειμερινούς μήνες, κυρίως λόγω του καλού κλίματος. "Ο νότος φαίνεται να κερδίζει τις προτιμήσεις των πελατών μας, καθώς συνδυάζει τη γαλήνη και τα μαγευτικά τοπία μακριά από τα αστικά κέντρα του βορρά" σημειώνει η Ανίτα Παπαματθαιάκη.

Στις υπηρεσίες που προσφέρει η Creta Houses και Crete Construction συμπεριλαμβάνονται οι πωλήσεις οικοπέδων και κατοικιών αλλά και η κατασκευή οικιστικών έργων πρωτοποριακής αισθητικής και αρχιτεκτονικής σε ολόκληρη την  Κρήτη. Έργα όπως το "Ring House" και το "Keras" απέσπασαν διεθνή βραβεία, ανέδειξαν την άγρια ομορφιά του νησιού και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επενδυτών προς τον νότο, οι οποίοι μαγεύτηκαν από τη μοναδικότητα του κρητικού ορίζοντα. "Θεωρούμε πως οι λόγοι που συνέβαλαν στην αναγνώριση των έργων μας ήταν η μοναδική αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την κατασκευή υψηλού επιπέδου, αλλά και ο σεβασμός προς το φυσικό περιβάλλον και τα τοπία της Κρήτης. Παράλληλα, το έργο "Ορίζοντες” στον Άγιο Παύλο αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της αρχιτεκτονικής που καλωσορίζει επισκέπτες από το εξωτερικό, καθώς συνδυάζει τα μαγευτικά τοπία του νότου και τη χαλάρωση που αναζητούν οι επισκέπτες. Σημαντική είναι, τέλος, η παρουσία της Creta Houses και Crete Construction και στην αναπαλαίωση-ανακαίνιση παλαιών κτισμάτων, καθώς μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους φροντίζει να διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική σε όλα τα οικιστικά projects που υλοποιεί" καταλήγει η Πελαγία Παπαματθαιάκη.

Επενδύσεις στην Κρήτη
Η Πελαγία και η Aνίτα Παπαματθαιάκη

cretahouses.gr