Το θρυλικό σπίτι του Otis από το Sex Education είναι προς πώληση

Πόσο κοστίζει το σπίτι όπου ζει ο πρωταγωνιστής του Sex Education με την μητέρα του;

Το Sex Education ολοκληρώνεται με την τέταρτη και τελευταία σεζόν του αλλά φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος και για το θρυλικό σπίτι της Jean και του Otis Milburn.

Το κόκκινο και άσπρο σαλέ που είδαμε στα επεισόδια της σειράς του Netflix είναι πραγματική κατοικία και μάλιστα είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση. Είναι περιττό να πούμε πως η "παρουσία" του στο Sex Education, καθώς αποτέλεσε το σκηνικό για πολλές από τις περιπέτειες της παρεάς του Moordale, ανέβασε το κόστος του στα ύψη.

Πόσο κοστίζει το σπίτι του Otis από το Sex Education

Το σαλέ των 3.100 τετραγωνικών μέτρων κοστίζει περίπου 1,83 εκατομμύρια δολάρια. βρίσκεται σε μία ιδιοκτησία που εκτείνεται σε 4,52 στρέμματα στο χωριό Symonds Yat του Herefordshire. 

Η κατοικία, όπως έχουμε δει και μέσα από τη σειρά, έχει πέντε κρεβατοκάμαρες, τρία δωμάτια υποδοχής και τρία μπάνια. Διαθέτει hot bath, πέτρινο φούρνο για πίτσα και ένα εξωτερικό κτίριο. Φυσικά, στα πλεονεκτήματά του είναι η θέα στο ποτάμι Γουάι. 

Η ιστορία του θρυλικού σπιτιού

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού είναι ο Stuart και η Cathy Morgan. Αγόρασαν το σπίτι το 2002 για 443.000 δολάρια. Όταν το απέκτησαν χρειαζόταν πλήρη ανακαίνιση οπότε το αναβάθμισαν βάφοντάς το κόκκινο. Έζησαν σε αυτό μέχρι το 2010 όταν και άρχισαν να το νοικιάζουν. 

Επέστρεφαν σε αυτό για τις διακοπές τους μέχρι το 2020 και έπειτα έκανε την εμφάνισή του Sex Education. "Αν ψάχνετε μια περιπέτεια μαζί με μια υπέροχη τοποθεσία για να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας" σημειώνουν οι ιδιοκτήτες στη διαφήμιση του σπιτιού. Πριν φτάσει στα χέρια τους χρησιμοποιούνταν ως κατοικία ψαράδων.