Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση | 4 ιδέες που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί για το σπίτι σας

Οι μικρές πινελιές που θα πάνε τη διακόσμηση του σπιτιού σας σε άλλο επίπεδο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και οι βιτρίνες των μαγαζιών έχουν αρχίσει να φορούν τα γιορτινά τους. Τι γίνεται όμως με τον στολισμό στο σπίτι μας; Εσείς έχετε τοποθετήσει το δέντρο σας με τα στολίδια του σε περίοπτη θέση; Έχετε δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα; Αν όχι, σας έχουμε παρακάτω 4 ιδέες που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί και να σας εμπνεύσουν να ξεκινήσετε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. 

Καθρέπτης πίσω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσετε επίπεδο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ο καθρέπτης πίσω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα αντανακλά τα αναμμένα φώτα ενισχύοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Θα τα κάνει επίσης να φαίνονται πιο πολλά! 

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση | 4 ιδέες που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί για το σπίτι σας

Χριστουγεννιάτικα δέντρα μινιατούρες

Τα μικρά δεντράκια είναι ένας καλός τρόπος να βάλετε γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού χωρίς να είναι υπερφορτωμένο. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια. 

Χριστουγεννιάτικο δέντρο κεράκι.

Γιρλάντα στο παράθυρο

Μια γιρλάντα στο παράθυρο ή στην πόρτα είναι μια ωραία ιδέα να δώσει μια άλλη αίσθηση στην αρχιτεκτονική του σπιτιού. Μπορείτε να επιλέξετε πλαστικές γιρλάντες, από ύφασμα ή και από φωτάκια. Μία πρόταση είναι να παίξετε και με ασυμμετρίες αν θέλετε να είναι πιο μοντέρνα η διακόσμηση του σπιτιού σας.

Κεριά στο τζάκι

Ο καιρός που επικρατεί τον τελευταίο καιρό μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι οι γιορτές δεν θα είναι με χιόνια. Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε το τζάκι σας εφόσον δεν θα το ανάψετε είναι να το κάνετε μέρος του decor. Γεμίστε το με κεριά σε διαφορετικά μεγέθη για να γεμίσει ο χώρος με ζεστό φως

Διαβάστε Επίσης