4 απλές ιδέες για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας το 2024

Ιδέες που θα ανεβάσουν επίπεδο στη διακόσμηση τώρα που ξεστολίσατε!

Οι γιορτές πέρασαν και το σπίτι σας θα επανέλθει στην παλιά του κατάσταση. Ή και όχι. Μπορείτε να προσθέσετε μικρές πινελιές που θα το κάνουν να αναβαθμιστεί. Άλλωστε  η νέα χρονιά απαιτεί και νέα πράγματα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τέσσερις απλές ιδέες που θα κάνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας να ανέβει επίπεδο και θα το κάνουν να μοιάζει ξανά φωτεινό και γιορτινό. 

Η διακόσμηση στον τοίχο

Οι πίνακες, οι φωτογραφίες, τα πόστερ και τα διακοσμητικά στον τοίχο είναι πάντα εμφανή. Αν λοιπόν έχετε βαρεθεί την εικόνα του σπιτιού σας, ξεκινήστε από εκεί. Κατεβάστε τα παλιά και προσθέστε νέες συλλογές τέχνης ή πιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Τα μικρά διακοσμητικά

Τα μικρά αντικείμενα που βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σπιτιού συνήθως κάνουν τη διαφορά. Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις μετά τις γιορτές για να προσθέσετε μερικά νέα στη συλλογή σας: μαξιλάρια, coffee table βιβλία, κεριά και άλλα διακοσμητικά. 

Ο φωτισμός

Αν δεν έχετε επενδύσει ήδη στον φωτισμό του σπιτιού σας, ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τη διαφορά. Προτιμήστε φωτιστικά και κυρίως αυτά που έχουν ζεστό, κίτρινο φως. Αν είστε σε διάθεση να φτιάξετε ένα υπάρχουν στο διαδίκτυο αμέτρητα βίντεο με DIY ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τη δημιουργική σας διάθεση. 

Η είσοδος

Τη γιορτινή περίοδο η είσοδος του σπιτιού μας είναι από τα πρώτα πράγματα που διακοσμούμε. Απομακρύνοντας τα στολίδια νιώθουμε ότι κάτι λείπει. Ανανεώνοντας λοιπόν τον χώρο που συναντάμε πρώτο όταν μπαίνουμε στο σπίτι θα κάνει τη διαφορά. Ακόμα κι αν αυτό είναι απλά ένα νέο πατάκι. 

Διαβάστε Επίσης