Πάσχα στην Κέρκυρα και το ανανεωμένο Divani Corfu Palace

Συνδυάζοντας τη διαχρονική του γοητεία με τη φιλοξενία του σήμερα, το πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη κλείνει συνωμοτικά το μάτι στη φετινή πασχαλινή σου απόδραση στο νησί των Φαιάκων.

Το Πάσχα στην Κέρκυρα έχει διαφορετική αίγλη. Μία ενέργεια ιδιαίτερη, όπως το κράμα που συνθέτουν στην έκτασή της η παράδοση – οι Μπότηδες πέφτουν, σπάνε, συνθλίβουν κάθε κακό, το εκκλησιαστικό τελετουργικό – ο Επιτάφιος και η Αναστάσιμη λειτουργία αποτελούν σημεία ήσυχης συνάντησης κατοίκων και ταξιδιωτών, η φύση – με το γαλάζιο και το πράσινο να βρίσκονται σε χρωματική και θερινή ισορροπία, η φιλοξενία της.

Πάσχα στην Κέρκυρα και το ανανεωμένο Divani Corfu Palace

Το Πάσχα στην Κέρκυρα έχει το δικό του τελετουργικό, ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας. Θυμίζει μία γιορτή που σε αυτήν της μορφή δεν απολαμβάνεις σε κανέναν άλλον προορισμό. Πριν, όμως, πραγματοποιήσεις τη δική σου απόδραση στο νησί των Φαιάκων, χρειάζεται να έχεις ρυθμίσει ορισμένα πράγματα: τον τρόπο που θα φτάσεις στο νησί – αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά, το μέρος διαμονής. Γιατί, διακοπές χωρίς ξεκούραση δεν είναι σίγουρα διακοπές. Για το τελευταίο, φροντίζει το Divani Corfu Palace.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr