Πάσχα και Πρωτομαγιά στο Cape Sounio | Εκεί που η πολυτέλεια συναντά τη γοητεία της χαλάρωσης

Με το βλέμμα στραμμένο στον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα και τη διάθεσή για ουσιαστική ξεκούραση στην άνθησή της, το ανανεωμένο Cape Sounio αναδεικνύεται στην καλύτερη λύση για - οικογενειακές ή μη - πασχαλινές διακοπές.

Η φυσική σκιά των πεύκων δεν εμποδίζει το φως του ηλίου να τρυπώσει από τις χαραμάδες στο δωμάτιο. Η ενέργεια του διαπερνά κάθε φυσικό εμπόδιο. Ο ναός του Ποσειδώνα ηρεμεί την όραση ποτίζοντας το κινηματογραφικό κάδρο με μία εσάνς ελευθερίας. Τα λουλούδια – μικρά ή μεγάλα – είναι στην ακμή τους. Η θάλασσα με τον ήχο του κύματος που τρυφερά απελευθερώνεται στους βράχους σε προσκαλεί εντός, όσο η πισίνα φλερτάρει με τα θερινά σου όνειρα. Μπορείς να ανοίξεις τα μάτια. Είσαι στο ανανεωμένο Cape Sounio. 

Το πολυτελές Resort της Grecotel σε καλωσορίζει στη νέα του εποχή. Και είναι Πάσχα. Ατενίζοντας με δέος και σεβασμό τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα, το ανακαινισμένο Resort – Retreat αποφασίζει να γιορτάσει τις Άγιες Ημέρες και την Πρωτομαγιά μαζί. Σε ένα μοναδικό κράμα γεύσης, χορού, εορταστικής διάθεσης, ενέργειας που ενώνει και φέρνει κοντά, ελληνικής αύρας.

Με την πνοή της Ιστορίας

Σεβόμενο τα ήθη και τις παραδόσεις, το Cape Sounio φέρνει τα λουλούδια, τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια, τους στολισμούς ένεκα της ανθισμένης ημέρας στο προσκήνιο. Το κυνήγι αυγών μετατρέπεται στο πιο ευχάριστο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, όσο οι γιορτινές χειροτεχνίες και κατασκευές εναλλάσσονται με κεράσματα, αφού η κατανυκτική μουσική τελέσει τον σπουδαίο της σκοπό πριν από την πανανθρώπινη Ανάσταση. Παράλληλα, το πιο όμορφο τραπέζι της Λαμπρής στήνεται με αφθονία πασχαλινών γεύσεων, ορχήστρα, φιλέματα, τσουγκρίσματα αυγών και το "Φιλί της Αγάπης".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr