Ζήστε το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα στο Kalesma Mykonos

Το Kalesma Mykonos μετρά αντίστροφα για τη φετινή πρεμιέρα του την 1η Μαΐου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Kalesma Mykonos ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του με μία σειρά από εορταστικές Πασχαλινές εκδηλώσεις συστήνοντάς τους το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα. Η νέα σεζόν φέρνει νέες και εξατομικευμένες εμπειρίες ευεξίας που αποτυπώνουν το αίσθημα της αυθεντικής φιλοξενίας στο νησί των ανέμων με φόντο την ακαταμάχητη Δήλο.

Ζήστε το αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα στο Kalesma Mykonos

Αυθεντική Μυκονιάτικη εμπειρία

Όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της Μυκόνου την περίοδο του Πάσχα, από την 1η έως τις 6 Μαΐου 2024, εδώ θα βρουν το απόλυτα εορταστικό σκηνικό για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για τις ημέρες αυτές, ο chef Κώστας Τσίγκας έχει δημιουργήσει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με αποκορύφωμα το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, το οποίο οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα απολαύσουν στο εστιατόριο Pere Ubu Mykonos.

restaurant

Από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, το εστιατόριο θα υποδεχθεί τον Γιάννη Μητσοκάπα, που με τις μουσικές του επιλογές θα παρασύρει τους καλεσμένους στο απόλυτο εορταστικό πάρτι σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο. Ενώ αργότερα, καθώς θα χάνεται ο ήλιος πίσω από τη Δήλο, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη θέα με μοναδικά cocktails στο Aloni Sunset Lounge, ολοκληρώνοντας τη συνολική Πασχαλινή εμπειρία που θα ξεπεράσει τα όρια της απλής γαστρονομίας.

spa

Η προσθήκη του The Kalesma Spa δίνει νέα πνοή ευεξίας

Η έναρξη της φετινής σεζόν καλωσορίζει μία νέα πρόταση ευεξίας αντίστοιχη της αυθεντικής φιλοξενίας του ξενοδοχείου, το Kalesma Spa. Εδώ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης, με επίκεντρο στην ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος και του πνεύματος. Στο ήρεμο περιβάλλον του νέου spa, περιλαμβάνονται δύο πλήρως εξοπλισμένοι χώροι θεραπείας, με ηλεκτρικά κρεβάτια spa θεραπείας Gharieni, Hammam, Sauna από τις εταιρείες KLAFS, Cold Plunge και Brass Monkey.

spa

Οι επισκέπτες θα αφεθούν στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών επιλέγοντας μέσα από μία σειρά από ολιστικές και φυσικές περιποιήσεις που θα ανταποκριθούν σε κάθε τους ανάγκη. Το μενού του spa έχει σχεδιαστεί πλήρως από την Dr. Barbara Sturm, προσφέροντας θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που προσφέρουν εξαιρετική αναζωογόνηση και λάμψη στο δέρμα, ενώ τα περίφημα προϊόντα της Dr. Barbara Sturm θα είναι διαθέσιμα και στο νέο Retail Store του spa, προσφέροντας μια εκλεκτή συλλογή για τη φροντίδα του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του Kalesma Spa οι επισκέπτες θα διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από την εταιρία Technogym, θα προσφέρει μια εμπειρία wellness που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

kalesma

Η εμπειρία ευεξίας στο Kalesma Spa συμπληρώνεται με συνεδρίες yoga και personal training από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεραπείες μασάζ και μοναδικά spa rituals στη σουίτα ή τη βίλα τους, δημιουργώντας έναν πραγματικό χώρο αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

spa

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, το Kalesma Mykonos αναμένει να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του δίνοντας υπόσχεση για μία ανανεωμένη σεζόν που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες κάθε επισκέπτη. Από την αυθεντική Μυκονιάτικη φιλοξενία μέχρι τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες ευεξίας του Kalesma Spa, η εμπειρία φιλοξενίας στο Kalesma Mykonos θα είναι μοναδική όσο ποτέ άλλοτε, εκπέμποντας αέρα ανανέωσης.

kalesma