Λυδία Βουσβούνη | Ένα τυπικό 24ωρο της fashion designer της Kióhne

Η Λυδία Βουσβούνη μοιράζει τη μέρα της μεταξύ της δημιουργίας, της προσωπικής ευχαρίστησης και της οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Λυδία Βουσβούνη, συνδημιουργός του brand Kióhne, περιγράφει στο Harper's Bazaar μια τυπική ημέρα της μεταξύ της δημιουργίας, της προσωπικής ευχαρίστησης και της οικογένειας.

Λυδία Βουσβούνη | Ένα τυπικό 24ωρο της fashion designer της Kióhne
Με τη συνεργάτιδά της Αμέλια Θεοδωροπούλου.

07:00

Ξυπνάμε μαζί με την κόρη και τον άντρα μου. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να πιω τον καφέ μου και συνήθως μαζί έναν χυμό. Τρώμε όλοι μαζί πρωινό και μετά ακολουθεί ένα 20λεπτο χωρίς ανάσα, στο οποίο πρέπει να ετοιμαστεί η κόρη μου για το σχολείο.

08:00

Αφού την αφήσω, έχω χρόνο να προετοιμαστώ για τη γυμναστική μου. Περπατάω μέσα από τον Εθνικό Κήπο προς το γυμναστήριο. Κάνω yoga, Pilates ή box, που με βοηθούν να πάρω την ενέργεια της ημέρας.

09:20

Κάνω ντους και ντύνομαι για να ξεκινήσω την ημέρα μου. Φοράω συνήθως δικά μου σχέδια, είτε ένα καλοκαιρινό φόρεμα της Kióhne είτε τις αγαπημένες μου δημιουργίες από Zeus + Dione, με μια προτίμηση στις μεταξωτές μπλούζες. Δεν αποχωρίζομαι τα σανδάλια "Noah tan color" και την πλεκτή τσάντα "Tube" της Kiσhne.

10:00

Φτάνω στο γραφείο με τα πόδια. Η πρώτη μου κίνηση είναι να βάλω μουσική (από Leonard Cohen μέχρι Florence and the Machine) που με βοηθά- ει να έχω δημιουργική διάθεση. Ξεκινώ με το δημιουργικό κομμάτι σχεδιάζοντας ρούχα και μαγιό. 

13:30

Κάνω ένα διάλειμμα και ασχολούμαι είτε με emails, είτε με τηλέφωνα, είτε με συναντήσεις με συνεργάτες.

15:00

Lunch time. Τρώω μεσημεριανό, συνήθως θα έχω μαζί μου σπιτικό φαγητό. Όταν δεν προλαβαίνω, θα πάμε μαζί με την Αμέλια στα πολλά μαγαζιά στην Ομήρου & Σκουφά για να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο. Υπάρχουν μέρες που οι ρυθμοί μάς παρασύρουν και ξεχνάμε να φάμε.

16:00

Θα κάνω τις εξωτερικές μου συναντήσεις και θα φορέσω τα σκουλαρίκια μου "Shell Curve" Kióhne. Θα προσπαθήσω μία φορά την εβδομάδα να βάλω μια έκθεση στο πρόγραμμά μου, καθώς οι τέχνες αποτελούν πηγή ερεθισμάτων για τη δημιουργική διαδικασία.

18:30

Επιστρέφω σπίτι και αφοσιώνομαι πλήρως στην οικογένειά μου για να περάσω χρόνο με την κόρη μου. Μπορεί να πάμε βόλτα στη Δεξαμενή, για ποδήλατο, για μάθημα στο Ωδείο ή για παγωτό.

19:45

Ξεκινάει το bedtime routine της, που ολοκληρώνεται με ένα βιβλίο.

Λυδία Βουσβούνη

20:30

Θα βγω με τον άντρα μου είτε στα αγαπημένα μου θερινά σινεμά, είτε για φαγητό με φίλους, είτε για ποτό.

23:00

Η μέρα κλείνει με ένα ντους και την περιποίηση του προσώπου μου με μια μάσκα.