Τα αρωματικά κεριά που θα σας βάλουν κατευθείαν σε γιορτινό κλίμα

H diptyque δημιούργησε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Olaf Hajek μια σειρά από αρωματικά κεριά, που το καθένα μεταφέρει μια ευχή για το νέο χρόνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εύρεση των ιδανικών Χριστουγεννιάτικων δώρων για την οικογένεια και τους φίλους μπορεί να είναι μια πραγματικά αγχωτική διαδικασία. Τα αρωματικά κεριά βάζουν τέλος στην ετήσια σπαζοκεφαλιά των γιορτών, καθώς αρέσουν σε όλους και εκτός από το ότι κάνουν το σπίτι να μυρίζει υπέροχα, στολίζουν εξαιρετικά και τα εορταστικά τραπέζια.

Για να γιορτάσει τη μετάβαση από τη μια χρονιά στην επόμενη, σαν μια μορφή ανανέωσης, η diptyque δημιούργησε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Olaf Hajek μια σειρά κεριών εμπνευσμένων από φυτά και συστατικά, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, με το καθένα να μεταφέρει μια ευχή για το νέο χρόνο: προστασία, τύχη και αρμονία. 

Protective Pine

Τα αρωματικά κεριά που θα σας βάλουν κατευθείαν σε γιορτινό κλίμα

Το κερί Protective Pine της diptyque, συνδυάζει ευωδιές από Σιβηρική ελάτη, ελατοβάλσαμο και κέδρο, με πράσινες νότες από βασιλικό και φασκόμηλο-και τα δύο, βότανα με ευεργετική δράση- για να τυλίγουν με την προστατευτική τους αύρα τους ανθρώπους που θα το ανάψουν.

Lucky Flowers

Diptyque

Το ρόδο, τα γαρίφαλα και ο γλυκάνισος είναι και οι βασικές νότες στο κερί Lucky Flowers, που δίνουν έναν φωτεινό, ελπιδοφόρο τόνο στον αποχαιρετισμό του παλιού χρόνου και στο καλωσόρισμα του καινούργιου.

Blissful Amber

Diptyque

Προσθέτοντας μια ιδέα από γεράνι και λεβάντα, που έχει χαλαρωτικές ιδιότητες, το κερί της diptyque, Blissful Amber, με το αρμονικό του άρωμα, μιλά στο σώμα και την ψυχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ