Ο Jeff Bezos παροτρύνει τους εργαζομένουςτων εστιατορίων και μπαρ να δουλέψουν στην Amazon

Μια λύση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού για τους ανθρώπους που έμειναν χωρίς δουλειά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο CEO της Amazon, Jeff Bezos παροτρύνει τους εργαζομένους των εστιατοριών και μπαρ που έβαλαν λουκέτο εξαιτίας του κορωνοϊού, να δουλέψουν στην εταιρεία, καθώς αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον τεράστιο φόρτο εργασίας εν μέσω της πανδημίας.

Ο Bezos δήλωσε ότι η εταιρεία προσλαμβάνει 100.000 νέους υπαλλήλους και αυξάνει τους μισθούς των ωριαίων εργαζομένων που συμβάλλουν στην εκτέλεση των παραγγελιών και την παράδοση στους πελάτες.

"Ταυτόχρονα, άλλες επιχειρήσεις όπως τα εστιατόρια και τα μπαρ αναγκάζονται να κλείσουν τις πόρτες τους", δήλωσε ο Bezos. "Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν απολυθεί θα έρθουν μαζί μας μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στις δουλειές που είχαν". Ο Bezos πρόσθεσε ότι η εταιρεία έχει εφαρμόσει μια σειρά μέτρων υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση της κρίσης.

"Από την αύξηση της συχνότητας και της έντασης του καθαρισμού μέχρι την προσαρμογή των πρακτικών μας στα κέντρα παραδόσεων, κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις προτεινόμενες κατευθυντήριες οδηγίες για την κοινωνική απομάκρυνση", ανέφερε. Πρόσθεσε επίσης, ότι η εταιρεία έχει παραγγείλει εκατομμύρια μάσκες προσώπου για να βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων, αλλά σημείωσε ότι υπάρχει έλλειψη σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η παράδοσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ