#Baglist | Πέντε brands που ξεχωρίζει η Meghan Markle στις εμφανίσεις της

Το highlight στα σύνολά της, είναι πάντα οι chic τσάντες που επιλέγει.

Η Μeghan Markle βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις τελευταίες της υποχρεώσεις ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Λίγο πριν αποχαιρετήσει τον τίτλο της "Δούκισσας του Sussex” συνεχίζει να μας εκπλήσσει με εμφανίσεις που είναι βασισμένες στο προσεγμένο προσωπικό της στιλ αλλά και στην ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που φαίνεται να έχει.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε τσάντα του brand Rejina Pyo, αποδεικνύοντας πως ακολουθεί τις τάσεις της εποχής. Πρόκειται για ένα brand που λατρεύουν τα it-girls, αν και είναι σχετικά νεοσύστατο έχει ανοδική πορεία. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τσάντα της είναι το highlight που ξεχωρίζει στο σύνολό της, αφού πολλές φορές επιλέγει αξεσουάρ από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως. Από την Chloé Pixie τσάντα που κράτησε σε επίσκεψη της στην εκκλησία μέχρι το κλασσικό box σχέδιο από τη συλλογή της Victoria Beckham, όλες είναι must have. 

Μπορεί τα επικρατέστερα bag trends για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 να έχουν ήδη ξεχωρίσει, όμως υπάρχουν και κάποια διαχρονικά σχέδια που παραμένουν πάντα στο toplist των επιλογών.

Rejina Pyo

Rejina Pyo

H τσάντα με έμπνευση το γαλλικό croissant ήταν η αγαπημένη επιλογή όλων των fashion girls στις εβδομάδες μόδας.
Nane 

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Ο μίνιμαλ χαρακτήρας των αξεσουάρ της Victoria Beckham ταιριάζει ιδανικά στα chic σύνολα που δημιουργεί η Meghan Markle.
 Vanity Top Handle

 

Gucci

Gucci

Ίσως η πιο πολυφορεμένη τσάντα από τις συλλογές του Alessandro Michele έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στις κλασσικές τσάντες του οίκου.
Gucci Dionysus Suede Super Mini Bag

Naeem Khan

Naeem Khan

Η Meghan Markle δείχνει πολλές φορές αδυναμία στον Ινδοαμερικανό σχεδιαστή Naeem Khan επιλέγοντας συχνά δημιουργίες του.
Armory Zodiac Clutch 

Chloé

Chloé

H στρογγυλή εκδοχή της Chloé τσάντας και η neutral απόχρωσή της την καθιστά ιδανική για όλες τις περιστάσεις. 
Pixie Small Bag