Το ιδανικό look για να δώσετε χρώμα στις γκρίζες μέρες του χειμώνα

Η Tommy Hilfiger προτείνει ένα total look για να νικήσετε τα workday blues.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι απαιτητικές εβδομάδες της καθημερινότητας, πολλές φορές ακόμα και στις πιο καλά διαβασμένες fashionistas δημιουργούν στιλιστικά διλήμματα για να διατηρήσουν το στιλ και την fashion forward εικόνα τους. Τη λύση δίνει η Tommy Hilfiger με τη νέα Fall / Winter '22 συλλογή, μέσα από προτάσεις που συνδυάζουν την κομψότητα με τα latest fashion trends. Σύνολα που μας κρατούν ζεστές και άνετες, ενώ φωτίζουν τις πιο γκρίζες μέρες του χειμώνα, που η έμπνευση και η διάθεση φαίνεται να λείπουν.

Το εμβληματικό μπλε ρουά, σε συνδυασμό με το νέο TH Monogram του brand, δίνει τη λύση μέσα από ένα σύνολο που μας βγάζει ασπροπρόσωπες.

Το απόλυτο blue inspired look της Tommy Hilfiger

Η Tommy Hilfiger σου προτείνει να τολμήσεις ένα total σύγχρονο look στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου, που αποπνέει δυναμισμό και προσφέρει στιλιστική ευελιξία. Αυτές οι αποχρώσεις ξεχώρισαν στη νέα συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο edgyness στην iconic preppy αισθητική του οίκου. Η Tommy Hilfiger σε παροτρύνει να τολμήσεις τη μεγάλη τάση της logomania σε total looks αποδεικνύοντας πως πράγματι είσαι πάντα ενημερωμένη και μπροστά στα trends.

Διαβάστε τα περισσότερα στο missbloom.gr