Τα απόλυτα it bags και παλτό

Η capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα έχει την υπογραφή της Ted Baker.

Αγγλική δεξιοτεχνία, παράδοση, κληρονομιά, άριστη ποιότητα, διαχρονικότητα. Αυτοί είναι οι κεντρικοί γνώμονες, με βάση τους οποίους δημιουργήθηκε η συλλογή της Ted Baker για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Το fashion brand που φημίζεται για την υψηλή αισθητική και την κομψότητα που χαρακτηρίζει κάθε collection, καλωσορίζει τη νέα σεζόν, δημιουργώντας ένα τέλειο πάντρεμα ανάμεσα στην αγγλική εξοχή και το αστικό τοπίο, αλλά και την ανάγκη για εξερεύνηση.

Τα it παλτό σύμφωνα με την A/W 2022 συλλογή της Ted Baker

Η φθινοπωρινή και χειμερινή συλλογή της Ted Baker προσφέρει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσει μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα και αξεσουάρ που είναι σύγχρονα και ταυτόχρονα διαχρονικά. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της collection είναι τα πανωφόρια, δηλαδή οι leaders της σεζόν που πρόκειται να σε κρατήσουν ζεστή, και πολύ κομψή, όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία.

Σύμφωνα με τη Ted Baker, μία από τις must have αγορές που χρειάζεται να κάνεις αυτή τη σεζόν είναι το μπεζ παλτό. Διαχρονικό και ultra chic, το μπεζ παλτό έχει χαρακτηριστεί ως η επιτομή της κομψότητας. Μεταξύ άλλων μάλιστα, πρόκειται για ένα πανωφόρι που θα φοράς για χρόνια, το οποίο συνδυάζεται με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Φορέματα και φούστες, τζιν και κοστούμια, τόσο σε casual chic όσο και formal περιστάσεις.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις σε ένα cozy παλτό που να είναι σε μία πιο σκούρα αλλά ιδιαίτερη απόχρωση, που συνδυάζεται επίσης εύκολα με πολλά looks, τότε προτείνουμε να ακολουθήσεις την πρόταση της Ted Baker και να ανανεώσεις το στιλ σου με ένα παλτό σε κυπαρισσί χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr