Τα μποτάκια Dr. Martens που θα φοράτε συνέχεια κάθε σεζόν

Τα "classics" της Dr. Martens, που αγάπησαν γενιές και γενιές, επιστρέφουν για μία ακόμα σεζόν στις τάσεις της μόδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχει ένα brand τα μποτάκια του οποίου έχουν αγαπηθεί και φορεθεί από γενιές και γενιές, και εξακολουθούν να συγκινούν την ατίθαση νεολαία - σε ηλικία και ψυχή. Ο λόγος, βεβαίως, για τις μπότες Dr. Martens με τη χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα, που υιοθέτησαν στο στιλ τους οι πιο επαναστατικές ομάδες και υποκουλτούρες, φορέθηκαν σε διαδηλώσεις, εργοστάσια, μουσικές σκηνές και εκδηλώσεις μόδας, και έγιναν συνώνυμες της free spirit διάθεσης.

Ο χειμώνας, λοιπόν, είναι εδώ και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας με cozy κομμάτια και παπούτσια έχει ξεκινήσει. Από τη shopping list σου δεν μπορεί, βεβαίως, να απουσιάζουν οι μπότες, ένα ζευγάρι παπούτσια απαραίτητο για την εποχή, και το βρετανικό brand Dr. Martens έρχεται να σου προσφέρει την επιλογή στα δημοφιλή "classics" μποτάκια του.

Ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν, η Dr. Martens σου προτείνει τους πρωταγωνιστές της γκάμας της, τη θρυλική Original 1460 μπότα και το κλασικό 1461 παπούτσι που την ακολούθησε, όπως επίσης τη μοντέρνα 2976 έκδοση της Chelsea μπότας και τις εντυπωσιακές platform μπότες Jadon.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr