Η Massimo Dutti παρουσιάζει την καμπάνια True Minds με τις Charlotte Rampling, Lila Moss & Alaato Jazyper

Τρεις γυναίκες με ξεχωριστή προσωπικότητα φωτογραφίζονται για τη νέα καμπάνια της Massimo Dutti.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Charlotte Rampling, Lila Moss, Alaato Jazyper: η Massimo Dutti παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια "True Minds" με πρωταγωνιστές τρεις γυναίκες που ξεχωρίζουν για την προσωπικότητα και το ταλέντο τους στον χώρο της μόδας και της τέχνης. Τα τρία παγκοσμίως αναγνωρισμένα culture icons συνεργάζονται με τη Massimo Dutti ξεκινώντας έναν διάλογο ανάμεσα στη μόδα και το καλλιτεχνικό όραμα της στιγμής. 

Η Massimo Dutti παρουσιάζει την καμπάνια True Minds με τις Charlotte Rampling, Lila Moss & Alaato Jazyper

Για τη καμπάνια της νέας της γυναικείας κολεξιόν, η Massimo Dutti δημιούργησε, υπό τον φακό του Γάλλου φωτογράφου Robin Galiegue, μια σειρά από ατμοσφαιρικά (ασπρόμαυρα και γκρίζα) καρέ όπου πρωταγωνιστούν οι τρεις αυτές μούσες της σύγχρονης εποχής. Στις λήψεις της καμπάνιας, οι πρωταγωνίστριες μετατρέπουν τις στιλιστικές τους ουτοπίες σε δημιουργικές πραγματικότητες, που φέρουν τη σφραγίδα της ακλόνητης διάρκειας όπως όλα τα διαχρονικά έργα. Επιπλέον, η Charlotte Rampling, η Lila Moss και η Alaato Jazyper συμμετείχαν σ' αυτή την εμπειρία, όχι μόνο ως μοντέλα αλλά και ως επιμελήτριες για τη νέα κολεξιόν.

Lila Moss Massimo Dutti

Η καμπάνια "True Minds" αποτίνει φόρο τιμής στην κληρονομιά και την παράδοση, ενώ συνθέτει μία φόρμουλα, που θα αγαπήσουν τόσο οι λάτρεις του brand όσο και μελλοντικοί πελάτες, μέσω κομματιών που αποτελούν την ενσάρκωση της ψυχής της Massimo Dutti. Κομμάτια διαχρονικά, που συνεχίζουν και θα συνεχίζουν την πορεία τους στον χρόνο, πέρα τις επίκαιρες τάσεις μόδας, και μια καμπάνια που γίνεται πηγή έμπνευσης, αυτό είναι η ουσία του "True Minds".

Alaato Jazyper Massimo Dutti