Η συλλογή Kaleidoscopica της Missoni είναι η sexy εκδοχή του ιταλικού καλοκαιριού

Τα iconic zig zag και zebra stripes της Missoni συναντούν τη δαντέλα, τα bias cut και τις ασύμμετρες γραμμές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η άνοιξη είναι εδώ, το καλοκαίρι πλησιάζει και όταν σκεφτόμαστε αυτή τη σεζόν, σκεφτόμαστε και τις συλλογές Missoni. Άμεσα συνδεδεμένη με την κομψή διάθεση του καλοκαιριού και τα καλοκαίρια στα φημισμένα θέρετρα της Ιταλίας, η Missoni επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν στις ρίζες της, ανακαλύπτει εκ νέου τις φόρμες, τα πατρόν και τα χρώματα, σαν να τα παρατηρεί μέσα από ένα καλειδοσκόπιο, και παρουσιάζει μια συλλογή, για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, γεμάτη ατελείωτους συνδυασμούς σε χρώματα και μοτίβα. 

Η συλλογή Kaleidoscopica της Missoni είναι η sexy εκδοχή του ιταλικού καλοκαιριού

Kaleidoscopica: μια φρέσκια πνοή στο στιλ του καλοκαιριού 

Στο επίκεντρο της συλλογή Spring Summer ‘24 βρίσκεται το χρώμα που είναι βαθιά ριζωμένο στην παράδοση του οίκου. Το χρώμα δίνει ρυθμό, μετατρέπεται σε μοτίβο, δημιουργεί υφές και γραφικά σχήματα, ακολουθώντας πιο ανοιχτούς τόνους καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι. 

MISSONI SS24

Το "Missonism" αποτυπώνεται ως εξής: Το light και ταυτόχρονα "put-together" layering επιτυγχάνεται μέσα από μια "ton sur ton" χρωματική παλέτα που κινείται σε ανοιχτόχρωμους παστέλ τόνους, λευκές και neutrals αποχρώσεις. Τailored παντελόνια και blazer, φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και βερμούδες δημιουργούν πολλαπλούς συνδυασμούς χτίζοντας μια ολοκληρωμένη Missoni γκαρνταρόμπα. Η διαφάνεια συνδυάζεται με το οπάκ μέσα από oversized όγκους και ανδρόγυνα looks.

MISSONI SS24

Ενσωματώνοντας στα κομμάτια το iconic zig zag και τα zebra stripes, η Missoni παρουσιάζει μια πιο sexy εκδοχή του ιταλικού καλοκαιριού, μέσα από δαντέλα, bias cuts και ασύμμετρες γραμμές. Η μούσα της Missoni πειραματίζεται στις εμφανίσεις της με τα απαραίτητα essentials, για να νιώθει ελεύθερη, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή στο στιλ της.

MISSONI SS24
MISSONI SS24
Κεντρική διάθεση:
Sport & Fashion Freedom: 212 00037 00