Ένα show της Chanel έρχεται στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι

Ο γαλλικός οίκος μόδας θα παρουσιάσει μια ρέπλικα του Métiers d'art στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου για πρώτη φορά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα σχέδιά του για μια επίδειξη μόδας στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ο οίκος Chanel, για το καλοκαίρι,  ως μέρος της στρατηγικής του brand να αναπτύξει τις σχέσεις του με τους πελάτες και τους fans σε ένα πιο τοπικό επίπεδο. Η παρουσίαση θα είναι μια ρέπλικα του τελευταίου Métiers d'art show που παρουσιάστηκε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ένα show της Chanel έρχεται στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι

Ο γαλλικός οίκος μόδας θα παρουσιάσει τη συλλογή Métiers d'art 2019/2020 την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Old Billingsgate, ένα βικτοριανό κτίριο του 19ου αιώνα που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. 

Ήταν το πρώτο Métiers d’ Art show για τη Virginie Viard, η οποία ανέλαβε τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου μετά τον θάνατο του Karl Lagerfeld. Η συλλογή ήταν μια ωδή στην Coco Chanel μέσα από ένα ταξίδι στις ρίζες της δημιουργού. Σε συνεργασία με τη Sofia Coppola, δημιούργησαν  ένα μοναδικό σκηνικό που έγινε το background για την πρώτη της συλλογή και που παρέπεμπε στο θρυλικό διαμέρισμα της Mademoiselle στο 31 της rue Cambon.