Μια σειρά από vintage Chanel κομμάτια πρόκειται να δημοπρατηθεί τον Ιούνιο

To Artcrucial πρόκειται να διαθέσει αποκλειστικά online κάποια σπάνια Chanel αντικείμενα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αγάπη του κόσμου για το vintage είναι δεδομένη και μάλιστα εδώ και λίγο καιρό υπάρχει ακομα μεγαλύτερη ζήτηση για όλα αυτά τα αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν αλλά περιμένουν iconic. Τα νέα λοιπόν για όσους αγαπούν το vintage –και λίγο παραπάνω τη Chanel- είναι πολύ ευχάριστα. Το Artrcrucial διοργανώνει μια δημοπρασία με ξεχωριστά archival κομμάτια της Chanel η οποία θα γίνει αποκλειστικά online και θα διαρκέσει έξι μέρες.

Μια σειρά από vintage Chanel κομμάτια πρόκειται να δημοπρατηθεί τον Ιούνιο

Πιο συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 18 Ιουνίου στο artrcrucial.com θα διατίθενται κάποια εξαιρετικά δημοφιλή second hand Chanel αντικείμενα τα οποία θα μπορεί κανείς να αποκτήσει κάνοντας την πιο μεγάλη προσφορά. Ανάμεσά τους βρίσκεται το bottle holder που κρατούσε η Claudia Schiffer στo show της Chanel για τη σεζόν Fall/Winter 1995, ή Chanel Sport ρακέτα από τη Fall/Winter 2011-2012 συλλογή αλλά και μπάλα του μπάσκετ –μαζί με το δίχτυ- της Métiers d'Art Paris-New York 2018-2019 συλλογής. 

Εκτός βέβαια από όλα αυτά στη δημοπρασία θα πωλούνται και κάποιες Chanel τσάντες αλλά και ρούχα με τιμές εκκίνησης από 300 ευρώ. Save the date λοιπόν γιατί ίσως να έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα μοναδικό Chanel κομμάτι.