Αποκτήστε ένα φόρεμα από το Met Gala και βοηθήστε στη μάχη κατά της πανδημίας

H Sofia Sanchez de Betak σκέφτηκε έναν διαφορετικό τρόπο για να βοηθήσει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον πιο ξεχωριστό τρόπο βρήκε η Sofia Sanchez de Betak για να μαζέψει χρήματα και να βοηθήσει και αυτή με τη σειρά της στη μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Η σχεδιάστρια αποφάσισε να διοργανώσει μια καμπάνια και να υποστηρίξει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, που αυτή την περίοδο κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε πληγείσες περιοχές σε όλο τον πλανήτη. 

Αποκτήστε ένα φόρεμα από το Met Gala και βοηθήστε στη μάχη κατά της πανδημίας

Σήμερα η Sanchez ξεκινάει μία δημοπρασία στην οποία πουλάει το φόρεμα που φόρεσε στο περασμένο Met Gala. Πρόκειται για μία δημιουργία Mango, που η εταιρεία σχεδίασε ειδικά για την ίδια και για την περίσταση για το Gala που πραγματοποίηθηκε τον Μάιο του 2019 με θέμα "Camp: Notes on Fashion". Tότε λοιπόν η Sofia Sanchez, η οποία είναι και πρέσβειρα του label, είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με ένα στράπλες φόρεμα με βολάν και ντεγκραντέ σχέδιο σε πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, το οποίο είχε συνδυάσει με πορτοκαλί γόβες. 

Mango Met Gala dress_Illustration by David Downton
Illustration του David Downton.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα www.32auctions.com/ALITTLESOMETHING και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Απριλίου. 

Εκτός από αυτό το μοναδικό αντικείμενο, κι άλλοι στενοί συνεργάτες και φίλοι της Mango, όπως οι Leandra Medine, André Saraiva, Ezra Petronio και Andrés Velencoso χάρισαν limited σχέδια και έργα τους τα οποία επίσης θα δημοπρατηθούν. Όλα τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και το δύσκολο έργο τους κατά του COVID-19.