Το Farfetch λανσάρει μία μοναδική συλλογή με vintage κομμάτια της Chanel

Μπορείτε να αποκτήσετε κάποια από τα πιο σπάνια και ιστορικά σχέδια του οίκου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Farfetch κυκλοφόρησε μια συλλογή από τα αρχεία του οίκου Chanel που είναι συλλεκτική και θα λατρέψει κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα. Το γνωστό e-shop συνεργάστηκε με το κατάστημα Rewind, που ειδικεύεται στα vintage κομμάτια και δημιούργησαν μια συλλογή που αποτελείται από 48 αντικείμενα. Πρόκειται για μια συνεργασία με διάφορα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα και τσάντες, αλλά και ρούχα, που ανήκουν στις συλλογές του γαλλικού οίκου από το 1988 μέχρι το 1991 και φορέθηκαν στην πασαρέλα από super models όπως οι Claudia Schiffer, Yasmin Le Bon και Inès de la Fressange. Όλα αυτά τα δυσεύρετα και σπάνια fashion items βρίσκονταν στην προσωπική συλλογή της socialite Catherine McNulty.

Μετά το θάνατό της, ο σύζυγός της επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του Rewind, Claudia Ricco. Της είπε πως δεν μπορεί πια να κρατάει τα ρούχα της αγαπημένης του και της ζήτησε να συναντηθούν. "Όταν είδα για πρώτη φορά τη συλλογή της ένιωσα σαν να άνοιξε η σπηλιά με τους θησαυρούς του Αλαντίν, η οποία ήταν γεμάτη με υπέροχα κομμάτια, που έκρυβαν τις πιο glamorous ιστορίες" είπε η Ricco με το λανσάρισμά της στον e-tailer.  

Όλα αυτά λοιπόν θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Farfetch, δίνοντας μια πρωτόγνωρη ευκαιρία στους πελάτες του να προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του οίκου Chanel.

Το Farfetch λανσάρει μία μοναδική συλλογή με vintage κομμάτια της Chanel

"H συλλέκτρια αυτών των αντικειμένων ήταν μία από τις πλέον αγαπημένες μας πελάτισσες στο Rewind Vintage και μία από τις πρώτες με τις οποίες συνεργαστήκαμε, όταν ακόμα η second hand αγορά ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο σε όλο τον κόσμο. Ήθελε να δώσει στα ρούχα της μια δεύτερη ζωή." εξηγεί η Ricco η οποία ίδρυσε και διευθύνει το Rewind Vintage εδώ και 10 χρόνια. 

Oι καπιτονέ τσάντες, τα tweed σακάκια και κοστούμια, τα statement κοσμήματα και οι ζώνες είναι κάποια από τα συλλεκτικά fashion items που κάνουν τόσο ιδιαίτερη την εν λόγω συλλογή. 

Ακολουθούν πέντε επιλογές που ξεχωρίζουν ενώ μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη καθώς είναι ήδη διαθέσιμη στο farfetch.com

 

Tweed σακάκι | farfetch.com

1991-1994 CC logo mini τσάντα | farfetch.com

1990s chain Chanel σκουλαρίκια | farfetch.com

Chanel πλεκτό φόρεμα | farfetch.com

1990s jacket με παγιέτες | farfetch.com