Το νέο project του Louis Vuitton υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο αισιόδοξο τρόπο

Ο οίκος κοσμεί τις βιτρίνες του με ένα σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης.

Μετά την καταιγίδα τα σύννεφα φεύγουν, ο ήλιος ξαναβγαίνει και μαζί του το ουράνιο τόξο σημαίνει ότι η δυσκολία εξαφανίζεται. Το ουράνιο τόξο, σύμβολο ελπίδας και αναγέννησης, είναι η πηγή έμπνευσης του νέου project του Louis Vuitton. Από τον 19ο αιώνα οι βιτρίνες των boutique του οίκου αποτελούν μια ανοιχτή πρόσκληση σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο δημιουργία και καινοτομίες.

Με μια πρωτοβουλία, που έχει τίτλο "The Rainbow project" αυτή τη φορά ο οίκος Louis Vuitton κάλεσε τους εργαζόμενους αλλά και τα παιδιά τους, να φτιάξουν τα δικά τους ουράνια τόξα για να στολίσουν τις βιτρίνες στις boutiques του σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα προσπάθεια συνεχίζει την παράδοση του ιστορικού label, που κατά καιρούς έχει φανταστεί και έχει υλοποιήσει αμέτρητες μοναδικές ιδέες, κάποιες από τις οποίες "πήραν σάρκα και οστά” με τη βοήθεια διάσημων καλλιτεχνών. Το "The Rainbow projecτ” ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους και να ζωγραφίσουν τη δική τους εκδοχή. Τα πολύχρωμα σχέδια έφεραν έναν αέρα ανανέωσης και ελπίδας και είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού.

Το νέο project του Louis Vuitton υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο αισιόδοξο τρόπο

Κάθε βιτρίνα, σε πολλά σημεία του κόσμου, είναι μοναδική καθώς σε κάθε περίπτωση επιλέχθηκε ένα σχέδιο για να χρησιμοποιηθεί ακριβώς γι' αυτόν τον σκοπό, ενώ το ουράνιο τόξο αλλού εμφανίζεται ως μεγάλο αυτοκόλλητο και αλλού ως ψηφιακή προβολή μέσα σε οθόνες. Τη boutique στη Champs-Elysées για παράδειγμα, κοσμεί μια επιλογή από ζωγραφιές που έκαναν παιδιά από τη Γαλλία, ενώ στη Μαδρίτη απεικονίζεται το σχέδιο ενός παιδιού από την Ισπανία, μαζί με το κλασικό μονόγραμμα του οίκου, στην πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του. Σε όλες τις περιπτώσεις χαρούμενα και έντονα χρώματα μοιάζουν να ενώνουν τις βιτρίνες όλου του κόσμου: ζωντανό κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε και βιολετί θα στολίσουν τα καταστήματα του οίκου σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Louis vuitton galleria

Το "The Rainbow Project” θα αποκαλυφθεί σταδιακά σε επιλεγμένες boutiques Louis Vuitton σε όλο τον κόσμο.

Ρώμη

Παρίσι Place Vendôme

Παρίσι Champs Elysées

Μιλάνο Montenapoleone

Μιλάνο Galleria

Μαδρίτη

Φρανκφούρτη