Ο Michael Kors σχεδιάζει ένα T-shirt για έναν σημαντικό σκοπό

Το Love T-shirt πωλείται ήδη και είναι ακόμα μία προσθήκη στη λίστα με τις προσπάθειες που έχει κάνει ο δημιουργός για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

O Michael Kors είναι ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών να βοηθηθούν όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19. Ο σχεδιαστής έχει δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια –ενώ άλλο ένα εκατομμύριο έχει δώσει η εταιρεία Capri Holdings στην οποία ανήκει το brand του- στους οργανισμούς NYU Langone Health, God’s Love We Deliver, A Common Thread, και στο NewYork-Presbyterian Hospital. Παρόλα αυτά δεν σταματάει εκεί. 

Για να προσφέρει ακόμα περισσότερους πόρους σε όσους το χρειάζονται ο Kors σχεδίασε ένα T-shirt και το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις του θα πάει στο World Food Programme (WFP) και στις προσπάθειές του να παρέχει φαγητό σε παιδιά στο σχολείο και στο σπίτι. 

Ο Michael Kors σχεδιάζει ένα T-shirt για έναν σημαντικό σκοπό

"Αυτή η πανδημία μας θύμισε πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η υγεία" είπε σε δήλωσή του. "Ο WFP πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του για να προσφέρει ανακούφιση και να χαρίσει ελπίδα."

Η συνεργασία του WFP με τον Michael Kors ξεκίνησε πολύ πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Το brand έχει βγάλει διάφορα Love T-shirts προκειμένου να βοηθήσει στην καμπάνια Watch Hunger Stop, Food Is Love που συγκεντρώνει χρήματα για τον NGO. Από την αρχή της, το 2013, αυτή η συνεργασία έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα και έχει παραδώσει περίπου 19 εκατομμύρια γεύματα σε παιδιά. Και όσο τα σχολεία είναι ακόμα κλειστά, ο Kors και ο WFP παθιάζονται και δεσμεύονται ακόμα πιο έντονα σ’ αυτό το σκοπό. 

"Είναι ένας οργανισμός που ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε έκτακτη ανάγκη και έτσι δεν είναι έκπληξη το ότι αντέδρασε άμεσα στις προκλήσεις που γεννήθηκαν από την πανδημία" είπε ο Kors. "Είναι τιμή να δουλεύουμε μαζί τους και να μοιραζόμαστε αυτή τη σημαντική προσπάθεια."

Το #WatchHungerStop Love T-shirt κοστίζει 35 και είναι διαθέσιμο στις boutique του Michael Kors και online στο michaelkors.com