Ο οίκος Dior παρουσιάζει μία νέα μπουτίκ στη Rue Saint-Honoré

Η πολυτελής περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας της μόδας απέκτησε το δικό της εντυπωσιακό κατάστημα.

Μια νέα μπουτίκ στη Rue Saint-Honoré, την πολυτελή περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας της μόδας, αποκαλύπτει ο οίκος μόδας Dior. Το ευρύχωρο και σύγχρονο κατάστημα - που εκτείνεται σε πέντε επίπεδα - παρουσιάζει τις ready-to-wear γυναικείες και ανδρικές συλλογές, δερμάτινα είδη, υποδήματα, αξεσουάρ και δημιουργίες των Dior Maison και Dior Joaillerie.

Ο οίκος Dior παρουσιάζει μία νέα μπουτίκ στη Rue Saint-Honoré

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Peter Marino, το νέο πέτρινο κτίσμα με τα γυάλινα παράθυρα στους κάτω ορόφους συνδυάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα τμήματα του κτηρίου του 18ου αιώνα. Στο εσωτερικό, τα πέντε επίπεδα ξετυλίγονται με ανυψωμένες οροφές και οικείους χώρους διακοσμημένους με κομψά έπιπλα και έργα τέχνης, ενώ πρωτοστατούν οι αφηρημένες, ρευστές μορφές και απαλά χρώματα που δημιουργούν μια αίσθηση γαλήνης.

DIOR_2020_SAINT HONORE STORE OPENING
DIOR_2020_SAINT HONORE STORE OPENING

Σε μια επίκληση αυτής της εμβληματικής περιοχής, μια νέα δερμάτινη tote, η Dior St Honoré, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη μπουτίκ μαζί με το Rouge Tie & Dior print. Για τα εγκαίνιά του, το κατάστημα παρουσιάζει ένα κομμάτι ειδικά σχεδιασμένο από την Joy de Rohan Chabot, καθώς και καρέκλες σε φίνες αποχρώσεις του ελεφαντόδοντου και του γκρι, που παρουσιάζονται επίσης για πρώτη φορά. Η τελευταία έκπληξη της νέας μπουτίκ θα είναι μια υπηρεσία αφιερωμένη αποκλειστικά στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθιστώντας αυτά τα αντικείμενα ακόμη πιο μοναδικά. 

Κεντρική φωτογραφία: DIOR WOMENS READY TO WEAR_FALL 20 EXCLUSIVE PRODUCTS ©SARAH BLAIS