Η Diane Von Furstenberg δίνει τη δική της απάντηση σχετικά με την πτώχευση του fashion label της

Ποιο θα είναι το μέλλον του brand;

H πανδημία φαίνεται να κτύπησε ακόμη ένα σημαντικό brand. Ο λόγος για το fashion label της Diane Von Furstenberg που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το brand κήρυξε πτώχευση στην Ευρώπη και σύμφωνα με άρθρο της NY Times η εταιρεία έχανε χρήματα από πριν. Η εταιρεία θα κλείσει 18 από τα 19 καταστήματα που έχει στην Αμερική ενώ όλα δείχνουν πώς θα επικεντρωθεί στα online καταστήματα της. 

Η σχεδιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να δώσει τη δική της απάντηση γύρω από τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

"Αναφορικά με το άρθρο της NY Times, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα ώστε να μην παρεξηγηθώ. Έχουμε σκοπό να πληρώσουμε όλους τους υπαλλήλους που αποδεσμεύσαμε, συμπεριλαμβανομένου και της αποζημίωσης. Θα ήθελα ακόμη να αναφέρω ότι δεν έχουμε λάβει καμία χρηματοδότηση από το κράτος όλο αυτό το διάστημα. Όπως όλοι, οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και προσπαθούμε να απαλλαγούμε απ’ όλες αυτές τις δυσκολίες. Πρέπει να κλείσουμε πολλά καταστήματα και να μικρύνουμε την επιχείρησή μας, αλλά το brand θα συνεχίσει. […] Αποδέχοντας τις αδυναμίες μου, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων εποχών, και μαθαίνοντας απ’ αυτές θα κάνει εμένα την ίδια αλλά και το brand μου πιο δυνατό" έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: madamefigaro.gr