Νέα άφιξη | Τα υπέροχα κοσμήματα Yannis Sergakis στην Ύδρα

Εδώ θα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση τη Mirror Capsule Collection.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μοναδική αισθητική των κοσμημάτων Yannis Sergakis έρχεται να συναντήσει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Ύδρας. Και έχει ήδη βρει τη θέση της στις προθήκες του πιο καλαίσθητου καταστήματος στο νησί.

Το corner Yannis Sergakis φιλοξενείται στο Speak Out Concept Store της Χριστίνας Σταματάκου, στο λιμάνι, και οι επισκέπτες έχουν τώρα την ευκαιρία να αποκτήσουν κοσμήματα του σχεδιαστή, που δε θα βρουν πουθενά αλλού. Κοσμήματα που ανταποκρίνονται στη λιτή πολυτέλεια και ταιριάζουν στη φιλοσοφία της μαγευτικής, βγαλμένης από άλλη εποχή, Ύδρας. 

Νέα άφιξη | Τα υπέροχα κοσμήματα Yannis Sergakis στην Ύδρα

Για τη συνεργασία του με το Speak Out, ο Yannis Sergakis ετοίμασε τη σειρά Mirror Capsule Collection, από ασήμι 925, η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο κατάστημα.

Εδώ μπορεί κανείς να βρει ακόμα κοσμήματα από την εμβληματική συλλογή Charnières του σχεδιαστή, ανάμεσά τους και το χαρακτηριστικό μενταγιόν ‘Pétale’, ένα κόσμημα που έχει ταυτιστεί απόλυτα με το ύφος του brand.

Yannis Sergakis Mirror

Το corner Yannis Sergakis είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει στην αισθητική, τα υλικά και τους τόνους του Speak Out, και γίνεται ένας ιδανικός προορισμός για αγορές στο νησί.

Yannis Sergakis
Speak Out Concept Store Hydra
Λιμάνι της Ύδρας
 
Φωτογραφίες: Giorgos Kaplanidis