Kaia Gerber | Αποκτά το δικό της signature pant στη συλλογή του brand Bleusalt

Η συνεργασία του διάσημου μοντέλου με το brand δεν είναι τυχαία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το όνομα της Kaia Gerber θα διαθέτει στο εξής ένα από τα παντελόνια στη συλλογή του brand Bleusalt, που εδρεύει στο Los Angeles. Γνωρίζοντας την τεράστια απήχηση που έχει παγκοσμίως το όνομα του 18χρονου μοντέλου, η ιδρύτρια του brand Lyndie Benson σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα signature pant με το όνομά του και με τη σκέψη αυτή προσέγγισε το νεαρό supemodel. 

Η γνωριμία τους, βεβαίως, πάει πίσω πολλά χρόνια, καθώς η Benson είναι φίλη με τη μητέρα της της Kaia, τη Cindy Crawford, η οποία μάλιστα διαθέτει ήδη το δικό της signature pant στη συλλογή, το "the Cindy pant". 

Για την Gerber, η Benson δημιούργησε ένα μακρύ παντελόνι που βαθμιαία ανοίγει σε "καμπάνα", και προορίζεται για ως day - to - night staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, navy blue, λευκό, ανοιχτό γκρι και καμηλό, ενώ θα διατίθεται στην τιμή των $130 (110€).

Η αποκάλυψη του παντελονιού δεν έχει ακόμα γίνει, ωστόσο το μοντέλο Amelia Hamlin είναι αυτό που θα αναλάβει να προωθήσει το garment που θα πάρει το όνομα της Kaia. Και ήδη έχει ποζάρει με το "the Cindy pant". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ