Vivienne Westwood | Η DIY καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη σχεδιάστρια

Τη φωτογράφισε ο σύζυγός της Andreas Kronthaler.

Αν στη διάρκεια των lockdowns, οι περισσότεροι κυκλοφορούσαν με πυτζάμες και t-shirts στο σπίτι, υπήρξε κι ένα πρόσωπο που αντιλήφθηκε διαφορετικά την κατάσταση: η Vivienne Westwood, φυσικά! Για τη "βασίλισσα της punk", η περίοδος του υποχρεωτικού εγκλεισμού έγινε η ιδανική για να δοκιμάσει όλες τις δημιουργίες της collection του συζύγου της Andreas Kronthaler, για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2020-21.  

Τo fitting, βεβαίως, στο οποίο επιδόθηκε η Westewood είχε συγκεκριμένο σκοπό: να φωτογραφηθεί για την καμπάνια της συλλογής Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood AW20. Η υπόθεση, μάλιστα, έγινε εντελώς οικογενειακή αφού τη φωτογράφιση ανέλαβε ο ίδιος ο Andreas Kronthaler και το στούντιο των συνδημιουργών και συζύγων στο Μπάτερσι του Λονδίνου έγινε ο τόπος που φιλοξένησε τις λήψεις τους.

Στη DIY καμπάνια του brand μπορεί, λοιπόν, να δει τη Westwood να ποζάρει φορώντας στη μία περίπτωση ένα ημιδιάφανο πουά μοβ φόρεμα στην άλλη μία πορτοκαλί ταρτάν καπαρντίνα και σε τρίτη μ’ ένα φλοράλ κοστούμι. Την προσοχή ασφαλώς τραβάνε τα εντυπωσιακά αξεσουάρ που συνοδεύουν τα outfits, από το καπέλο με τα πολύχρωμα φτερά μέχρι την eye-cathing μεταλλική τιάρα και το χρυσό φουλάρι που συνοδεύει ένα μπεζ κοστούμι.

Δείτε όλη την καμπάνια με πρωταγωνίστρια τη Vivianne Westwood εδώ.