Η Lourdes Leon πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή της Stella McCartney με την adidas

Η κόρη της Madonna συμμετέχει μαζί με νέους καλλιτέχνες στη Fall/Winter 2020 Workout Wardrobe and Winter Capsule collection.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα 23 της χρόνια η Lourdes Leon επιβεβαιώνει πως είναι ένα από τα it girls της γενιάς της. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί στη Fall/Winter 2020 Workout Wardrobe and Winter Capsule collection της Stella McCartney με την Adidas η οποία έχει ως στόχο όσο το δυνατόν λιγότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Μαζί με άλλους νέους καλλιτέχνες, μουσικούς, performers και χορευτές η Lourdes φοράει τα κομμάτια της συλλογής που όπως πάντα αντανακλούν την σύγχρονη αισθητική της Stella McCartney. Αν και η μεγαλύτερη κόρη της Madonna έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές ακόμη fashion καμπάνιες (όπως για παράδειγμα για τον Jean Paul Gaultier και τη Supreme) αυτή τη φορά δοκίμασε τις ικανότητές της ως co-director και χορογράφος ενώνοντας τις δυνάμεις της με την σκηνοθέτιδα Anna Pollack. H ίδια άλλωστε έχει σπουδάσει χορό στο Πανεπιστήμιο του Michigan.

"Γνωρίζω τη Lola (Lourdes) από μωρό οπότε το να δουλεύω μαζί της βγήκε απόλυτα φυσικά. Νομίζω είναι σημαντικό μέσα από τη συνεργασία adidas by Stella McCartney να προωθήσουμε και να ενθαρρύνουμε τη νέα γενιά δίνοντάς της μία πλατφόρμα για να εκφραστεί", δήλωσε η Stella McCartney.

Η Lourdes από την άλλη τόνισε την ελευθερία που της δόθηκε σε αυτό το project. "Ήταν υπέροχο γιατί, για την καμπάνια, η Anna και εγώ είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι που αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητα της συνεργασίας με μια ομάδα φίλων που μας υποστηρίζουν και μοιράζονται τις αξίες μας. Χορός και κίνηση σε αρμονία με τους άγριους υγρότοπους λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη".

Όσο για τη συλλογή θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 17 Σεπτεμβρίου. Μπορείς ωστόσο να βρεις τα πρώτα κομμάτια στο stellamccartney.com όπως crop tops, leggings σε animal prints, puffer jackets, αθλητικά σουτιέν, trainers καθώς και κομψά yoga mats.

Πηγή: madamefigaro.gr