Φεστιβάλ Βενετίας | Η Tilda Swinton και ο Pedro Almodovar ήταν το πιο στιλάτο ντουέτο του red carpet της 2ης μέρας

Οι εμφανίσεις τους με αφορμή την προβολή της ταινίας "The Human Voice".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία ενδιαφέρουσα κινηματογραφική στιγμή ήταν αυτή που έλαβε χώρα τη 2η μέρα του 77ου Φεστιβάλ Βενετίας, αφού προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινίας "The Human Voice" που σκηνοθετεί ο Pedro Almodóvar και πρωταγωνιστεί η Tilda Swinton. 

To "The Human Voice" είναι η πρώτη μικρού μήκους ταινία του διάσημου Ισπανού σκηνοθέτη μετά από 11 χρόνια, και η πρώτη του γενικά αγγλόφωνη ταινία, και βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Jean Cocteau. Η βρετανίδα καλλιτέχνης ερμηνεύει μια γυναίκα που την παράτησε ο εραστής της και η τελευταία τους συνομιλία γίνεται μέσα από το τηλέφωνο, χωρίς ποτέ να ακούμε ή να βλέπουμε τον εραστή. Στο τρέιλερ, μάλιστα, που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε την ηθοποιό να περιφέρεται στο σκοτεινό της διαμέρισμα φορώντας μια εντυπωσιακή ογκώδη δημιουργία του οίκου Balenciaga σε έντονο κόκκινο χρώμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ιδιαίτερο στιλ της Swinton φαίνεται πως εξυπηρέτησε καλά και τους σκοπούς της ίδιας της αφήγησης στο "The Human Voice", για την πρεμιέρα του οποίου ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά και στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε. 

Και στις δυο περιπτώσεις, βεβαίως, το συμπέρασμα ήταν το ίδιο: Swinton και Almodóvar αποτέλεσαν ένα εξαιρετικά στιλάτο ντουέτο! Για τη χαλαρή περίσταση της press conference, η πρωταγωνίστρια επένδυσε σ' ένα κοστούμι του αγαπημένου της Γάλλου σχεδιαστή Haider Ackermann, σε lime green απόχρωση, που συνδύασε με λευκό t-shirt και κλασικές μαύρες γόβες. Από δίπλα της ο σκηνοθέτης ήρθε να συμπληρώσει το κάδρο της δροσερής ενδυματολογικής επιλογής της Swinton με το δικό του στιλιστικό statement αφού φορούσε ένα "χαβανέζικο" πουκάμισο σε άσπρο- μαύρο συνδυασμένο με κόκκινο παντελόνι. 

Tilda Swinton - Pedro Almodovar
Tilda Swinton Venice 2020

Για το κόκκινο χαλί, η Tilda Swinton εμπιστεύτηκε ξανά τον οίκο Chanel, σύνολο του οποίου φόρεσε και στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό lace coat dress που συνδύασε με παστέλ κίτρινες μεταξωτές μπροκάρ Manolo Blahnik γόβες και μία ακόμα μάσκα προστασίας - γλυπτό που ετοίμασε για εκείνη ο καλλιτέχνη James Merry. Όσο για τον Ισπανό σκηνοθέτη, το navy blue check κοστούμι του με το λευκό πουκάμισο ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει για να "δένει" ενδυματολογικά με την πρωταγωνίστριά του. 

Tilda Swinton - Pedro Almodovar Venice 2020

Tilda Swinton  Venice Fall 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ