Ανοίγει το δεύτερο κατάστημα Polo Ralph Lauren στην Αθήνα

Εγκαίνια στις 2 Οκτωβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το opening του δεύτερου καταστήματος της στην Αθήνα ανακοινώνει η Ralph Lauren Corporation (NYSE: RL). Το νέο κατάστημα Polo Ralph Lauren θα βρίσκεται επί της Πανεπιστημίου 4 & Κριεζώτου και ακολουθεί πιστά στο περιβάλλον του το κλασικό και εμπνευσμένο στιλ της Polo Ralph Lauren, που την έχει κάνει αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο. 

Το νέο κατάστημα θα φιλοξενεί στον χώρο του τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές του brand, ενώ ο καλαίσθητος χώρο του, που εκτείνεται σε 135 τ.μ., θα σας εμπνεύσει για τις αγορές σας. Ο σχεδιασμός του χώρου παντρεύει τα αρχετυπικά κολεγιακά στοιχεία με την αίσθηση της φύσης: Το ρουστίκ δρύινο δάπεδο και η ξύλινη επένδυση στους τοίχους συνδυάζονται με ράφια και τραπέζια σε vintage στιλ, καθώς και μία μίξη ετερόκλητων έργων τέχνης και διακοσμητικών στοιχείων. Η αισθητική του χώρου αντικατοπτρίζει ιδανικά τη φιλοσοφία του brand - κλασική και ταυτόχρονα casual, με μοντέρνο, δυναμικό χαρακτήρα.

Ανοίγει το δεύτερο κατάστημα Polo Ralph Lauren στην Αθήνα

Το opening του νέου καταστήματος Polo Ralph Lauren στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί μέρος της στοχευμένης επέκτασης της Ralph Lauren στην Ευρώπη και την Ασία, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Next Great Chapter που σκοπό έχει να προσφέρει βιώσιμη, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, επενδύοντας στη δημιουργία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Polo Ralph Lauren
Πανεπιστημίου 4 & Κριεζώτου
Αθήνα 10671

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 - 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Κυριακή: Κλειστά
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
210-3629617