Ένα ντοκιμαντέρ για το αποχαιρετιστήριο show του Jean Paul Gaultier

Οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τις εκείνες στιγμές χάρη στο νέο ντοκιμαντέρ του Γάλλου σκηνοθέτη, Loïc Prigent.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Jean Paul Gaultier, το enfant terrible της μόδας, διοργάνωσε την αποχαιρετιστήρια επίδειξη μόδας τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο οι θαυμαστές του θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τις στιγμές εκείνες χάρη σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Γάλλου σκηνοθέτη, Loïc Prigent.

Πιο συγκεκριμένα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στα παρασκήνια του σόου του θρυλικού σχεδιαστή μόδας στο Théâtre du Châtelet. Για να γιορτάσει τη συμπλήρωση 50 χρόνων ως σχεδιαστής μόδας, ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε την τελευταία couture συλλογή του στις 22 Ιανουαρίου 2020 στο Théâtre du Châtelet, σε ένα θεαματικό show που έμεινε αξέχαστο.

Ο σκηνοθέτης, που είχε την αποκλειστική πρόσβαση σε αυτήν την επίδειξη μόδας του Γάλλου σχεδιαστή, παρουσιάζει επίσης την ιδιοφυΐα ενός μεγάλου δημιουργού και τη συνεχώς μεταβαλλόμενη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούσε. Στο αποχαιρετιστήριο σόου του Jean Paul Gaultier, στο οποίο συμμετείχαν διάσημα μοντέλα και καλεσμένοι, όπως οι Boy George, Dita Von Teese, Rossy de Palma και Béatrice Dalle παρουσιάστηκαν περισσότερες από 230 δημιουργίες του.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Jean Paul Gaultier se défile!" όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα προβληθεί στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 5 στις 26 Σεπτεμβρίου.