Οι κομψές celebrities στα εγκαίνια της έκθεσης "Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto"

Η έκθεση για την Coco Chanel θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Μαρτίου 2021.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα εγκαίνια της έκθεσης "Gabrielle Chanel. Fashion Manifesto" γιόρτασε ο οίκος Chanel στο Παρίσι. Η έκθεση φιλοξενείται στο Palais Galliera, το Μουσείο της Μόδας της πόλης και θα διαρκέσει ως τις 14 Μαρτίου 2021

Κατά τη διάρκεια της ημέρας των εγκαινίων, οι κομψές - και κομψοί- ambassadors του οίκου Vanessa Paradis, Marion Cotillard, Anna Mouglalis, Angèle, Caroline de Maigret, Charlotte Cardin, Gaspard Ulliel και Sébastien Tellier επισκέφτηκαν την έκθεση, ενώ οι ηθοποιοί Karidja Touré, Lyna Khoudri και Diane Rouxel, η συγγραφέας Anne Berest, η τραγουδίστρια Clara Luciani όπως και η χορεύτρια και χορογράφος Blanca Li έδωσαν επίσης το παρόν. 

Η έκθεση που οργανώνει η Palais Galliera με την υποστήριξη του οίκου Chanel, ρίχνει φως στη γέννηση και την εξέλιξη του στιλ της Gabrielle Chanel, στα χαρακτηριστικά της δουλειάς της, την ανάδειξη των κωδικών της και τη συνεισφορά της στην ιστορία της μόδας. Στον εκθεσιακό χώρο φιλοξενούνται πάνω από 350 κομμάτια, από το 1910 έως το 1971, που έχουν ανασυρθεί από τα αρχεία της Chanel, τις συλλογές της Palais Galliera και από διεθνή μουσεία, και φανερώνουν τη διαχρονική επιρροή της σχεδιάστριας που άλλαξε το στιλ των γυναικών για πάντα. 

Οι celebrities & η έκθεση 

[Photos: Courtesy of Chanel] 

Vanessa Paradis

Marion Cotillard

Marion Cotillard

Anna Mouglalis

Camille Razat

Caroline De Maigret

Angele Gabrielle

Lyna Khoudri

Karidja Toure

Diane Rouxel

Gabrielle Chanel. Manifeste de Mode.

Gabrielle Chanel. Manifeste de Mode.

Gabrielle Chanel. Manifeste de Mode.

Gabrielle Chanel. Manifeste de Mode.

Gabrielle Chanel. Manifeste de Mode.