Must - Have | Tα παπούτσια από τη συλλογή Pedro Garcia που μπαίνουν στην λίστα αγορών της σεζόν

Τα κομψά ζευγάρια που μπορείτε να ταιριάξετε με όλες τις εμφανίσεις σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν σας αρέσει να φτιάχνετε λίστες, τότε σίγουρα μία απ' αυτές περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να υποστηρίξετε τις εμφανίσεις της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας που έχει ήδη ξεκινήσει. Κι αν σας αρέσουν οι ενδυματολογικές λίστες, τότε σίγουρα σας αρέσουν και οι συνδυασμοί. Ποιο σακάκι ταιριάζει με ποια παντελόνια, φούστες ή φορέματα; Με ποια αθλητικά θα φορέσετε τα κοστούμια σας; Ποιες γόβες και ποια πέδιλα μπορούν να αναδείξουν τα evening σύνολά σας και ποια φλατ παπούτσια είναι ιδανικά για τα office outfits σας; 

Το υπέροχο αυτό παζλ που καλείστε να συνθέσετε για να πετύχετε το στιλ που σας αντιπροσωπεύει και σας κάνει να νιώθετε άνετα, προϋποθέτει πολλά διαφορετικά κομμάτια: ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Κι αν κι όλα είναι αγαπημένα, το σκέλος της ενδυματολογικής εξίσωσης που κρύβει μέσα του τα παπούτσια είναι πάντα συναρπαστικό. Για πολλές γυναίκες, ίσως το πιο συναρπαστικό.

Ο ρόλος των παπουτσιών είναι multitasking: προσφέρουν άνεση, προσφέρουν στιλ, προσφέρουν ασφάλεια, αναλαμβάνουν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Ένα versatile ζευγάρι, όπως τα sneakers ή τα ankle boots, μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διαφορετικού στιλ outfits, σε διαφορετικές περιστάσεις και σε day-to – night εμφανίσεις. Υπάρχουν, βεβαίως, και τα παπούτσια – κοσμήματα της συλλογής μας, ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, που συνήθως κρατάμε για να συνοδεύσουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις – αν και πλέον τίποτα δεν είναι απαγορευτικό στη μόδας, αρκεί να γνωρίζουμε να συνδυάζουμε σωστά τα κομμάτια και να διαθέτουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθησή για να υποστηρίξουμε το look μας.

Αναζητώντας, λοιπόν, τα απαραίτητα ζευγάρια παπούτσια για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην AW21 συλλογή του ισπανικού οίκου Pedro Garcia. H collection του έρχεται να προσφέρει μια κομψή πρόταση για κάθε πιθανό outfit, που έχετε συμπεριλάβει στο στιλ που θα υιοθετήσετε αυτή τη σεζόν: από σατέν ψηλοτάκουνες γόβες και bold μπαλαρίνες, λεοπάρ slip-ons και άνετα μποτάκια, μέχρι snakeskin κομψά μποτάκια, sneakers flatforms από σατέν, αλλά και κομψά luxe σανδάλια, που μπορεί να θυμίζουν καλοκαίρι αλλά άνετα μπορούν να φορεθούν αυτή την εποχή με τα relaxed κοστούμια σας. 

10 ζευγάρια από τη συλλογή Pedro Garcia για τους συνδυασμούς της σεζόν: 

Πέδιλα

Πέδιλα

Πέδιλα fisherman με διακοσμητικές πέρλες «Quimery», Pedro Garcia. 

Σανδάλια

Σανδάλια

"Faux" buckle slides «Arielle», Pedro Garcia.
 

Μποτάκια

Μποτάκια

Chelsea boots με print πύθωνα «Agora», Pedro Garcia.

Slip -ons

Slip -ons

Μαλακά λεοπάρ slip - ons «Yoshi», Pedro Garcia.

Ψηλοτάκουνες γόβες

Ψηλοτάκουνες γόβες

Γόβες silk satin «Araceli», Pedro Garcia.

Φλατ

Φλατ

Φλατ snakeskin παπούτσια με τετράγωνη μύτη «Teresia», Pedro Garcia.

Sneaker

Sneaker

Silk satin αθλητικά flatforms «Orella», Pedro Garcia.
 

Μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες

Φλατ silk satin γόβες «Irelyn», Pedro Garcia.

Luxe sneakers

Luxe sneakers

Suede sneakers, Pedro Garcia.

Μποτίνια

Μποτίνια

Lace up derby boots «Solis», Pedro Garcia.