The Female Gaze | Τα Zara κυκλοφόρησαν την πρώτη τους σειρά lingerie

Τα κομμάτια είναι διαθέσιμα online.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σειρά με lingerie καλωσορίζουν στις συλλογές τους τα Zara. Ο ισπανικός κολοσσός γυναικείας ένδυσης, που ανήκει στον όμιλο Inditex, λανσάρει για πρώτη σειρά συλλογή από πολυτελή εσώρουχα και sleepwear.

H collection "The Female Gaze" περιλαμβάνει κομμάτια όπως σουτιέν, σλιπάκια, κορμάκια, ρόμπες, πυτζάμες, t-shirts, κολάν, πλεκτά, και αξεσουάρ όπως μάσκες ύπνου, μαντήλια, κασκόλ και κασμιρένιες κάλτσες. Υφάσματα όπως το μετάξι, το μαλλί, το βαμβάκι, η δαντέλα, το σατέν, το τούλι έρχονται να δώσουν μία αίσθηση πολυτέλειας, η ενώ η παλέτα περιλαμβάνει καθησυχαστικά και κομψά χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το nude, οι αποχρώσεις του καφέ, το απαλό ροζ και το γκρι- ασημί. 

The Female Gaze | Τα Zara κυκλοφόρησαν την πρώτη τους σειρά lingerie

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Zara λανσάρισμα της σειράς, "αυτή σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σημείο αφετηρίας την απόλυτη άνεση. Η θηλυκότητα εξετάζεται μέσα από μια πιο "καθημερινή" προσέγγιση, και η σειρά σχεδιάστηκε με τη πρόθεση να φοριέται από το πρωί ως το βράδυ".

Η ατμοσφαιρική φωτογράφιση σε άσπρο- μαύρο για το λανσάρισμα της σειράς πραγματοποιήθηκε από τη Annemarieke Van Drimmelen.

Zara Lingerie

*Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά online στο Zara.com.

Zara Lingerie
Zara Lingerie