Τα καλύτερα clutch bags για να κρατάτε από το πρωί ως το βράδυ

Ποιος είναι ότι τα clutches είναι μόνο για "επίσημες" εμφανίσεις;

Τσάντες χωρίς χερούλια και λουριά, ή αλλιώς clutch bags. Σχεδιάστηκαν στα 20s ως το κατάλληλο αξεσουάρ, με την κομψή σιλουέτα και την απαλή σατέν επίστρωσή του, για να συνοδεύει τα party dresses. Εκείνα τα ντελικάτα τσαντάκια, ωστόσο, έφτασαν στο σήμερα πιο ευρύχωρα, πιο απαλά, σε πιο καθημερινά υλικά ή χρώματα, κι έγιναν μία ακόμα κομψή τσάντα που μπορεί να κρατήσει μια γυναίκα από το πρωί ως το βράδυ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει να αποχωριστείτε την tote σας, για τις καθημερινές σας εμφανίσεις στο γραφείο, άλλο τόσο γοητευτική αποδεικνύεται η επιλογή ενός δερμάτινου clutch για τις casual chic εμφανίσεις για τις εξόδους σας - που ξεκινούν από νωρίς το πρωί και φτάνουν ως το βράδυ. Η περίσταση δεν χρειάζεται να είναι επίσημη, καθώς τα μοντέρνα clutches διαθέτουν μια easy εμφάνιση και ευελιξία που τα κάνει ιδανικά για να αναβαθμίσουν τα casual looks σας. 

Από τα Bottega Veneta "Pouches" μέχρι το "Flamenco" clutch της Loewe, το "Alma" της Khaite, αλλά και "Cloud Clutch" του brand Mansur Gavriel, αυτές είναι οι καλύτερες clutch bags που μπορείτε να κρατήσετε αυτή την εποχή. 

Απαλό ογκώδες clutch «The Pouch», Bottega Veneta

Δερμάτινο clutch «Alma», Khaite.

Δερμάτινη clutch με tassel « Flamenco», Loewe.

Ογκώδες clutch «Pasticcino Bag» από απαλό δέρμα, Weekend MaxMara, Attica. 

Oversized clutch από δέρμα «Darryl», Chloe

Boxy style clutch «Goji» σε κόκκινο χρώμα, Jil Sander.

Λευκό clutch «Luz», Isabel Marant.

Μεταλιζέ «Cloud» XL clutch, Balenciaga.

Δερμάτινο κρεμ «Reza» clutch, Cult Gaia.

Slouchy clutch «Cloud» από απαλό δέρμα, Mansur Gavriel