"one future #ckone" | Ο Calvin Klein γιορτάσει τη δύναμη των νέων στην καινούργια του καμπάνια

Με τις αμερικανικές εκλογές να βρίσκονται σε εξέλιξη, 11 διαφορετικές νέες φωνές από όλη τη χώρα ελπίζουν να εμπνεύσουν για "κατανόηση και ισότητα".

Την ώρα που στις ΗΠΑ εξελίσσονται οι πιο αμφιλεγόμενες εκλογές της δεκαετίας, ο Calvin Klein κοιτάζει το μέλλον. Η τελευταία καμπάνια του brand, "one future #ckone" γιορτάζει την κουλτούρα των νέων της Αμερικής, προβάλλοντας 11 ισχυρές νέες φωνές που μοιράζονται τις ελπίδες τους για τα επόμενα χρόνια.

Το προσεκτικά επιλεγμένο καστ προέρχεται από όλες τις γωνιές της χώρας και έχει πολύ διαφορετικές εμπειρίες να μοιραστεί. Υπάρχει ένας 21χρονος κτηνοτρόφος από το Ουαϊόμινγκ, ένας 22χρονος βιολιστής από το Τέξας και ένας 18χρονος επιζών από τους πυροβολισμούς στο σχολείο της Φλόριντα, μεταξύ άλλων. Κάθε ένας από αυτούς φωτογραφίζεται στο φόντο της πατρίδας του, από έναν από τους επτά φωτογράφους της καμπάνιας.

Η κουλτούρα των νέων αποτελούσε ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του Calvin Klein και με αυτή την καμπάνια, το brand ελπίζει να εμπνεύσει για "κατανόηση και ισότητα". Προσφέροντας μια πλατφόρμα στις ζωές των νέων από όλα τα διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και ακούγοντας την προοπτική τους, μπορεί να ενθαρρύνει την "αίσθηση συνένωσης και αισιοδοξίας" σε μια εποχή που είναι απολύτως απαραίτητη.

Φωτογραφία: Courtesy of Calvin Klein / Instagram