Unwrapping Joy | Ο Salvatore Ferragamo ξεδιπλώνει τα δώρα του για τις γιορτές

Η εορταστική καμπάνια του οίκου είναι αφιερωμένη στον χρόνο που περνάμε μαζί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Γιορτές 2020. Μία αίσθηση περίεργη είναι αυτή που νιώθουμε στο κατώφλι της εορταστικής περιόδου. Η εποχή που διανύουμε είναι διαφορετική, με τα συναισθήματα της απομόνωσης και της μοναξιάς να πλανώνται στην ατμόσφαιρα και η ανάγκη για περισσότερη αγάπη και χαρά πιο κυρίαρχη από ποτέ. Ο οίκος Salvatore Ferragame αναλαμβάνει να δώσει ζωή στο όνειρο της συντροφικότητας και να κάνει πραγματικότητα μια ευχή χαράς μέσα από τη νέα του καμπάνια "Unwrapping Joy" για την εορταστική συλλογή του, η οποία είναι αφιερωμένη στον πολύτιμο χρόνο που περνάμε μαζί, στην προετοιμασία, τα δώρα και την προσμονή των γιορτών.

Μέρος αυτής της παράδοσης είναι και τα δώρα του οίκου Ferragamo, που για μία ακόμα χρονιά αποκαλύπτει την εορταστική γυναικεία και ανδρική συλλογή του με ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ για να διαλέξουμε τα κομμάτια που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και να ευχηθούμε για εκείνα που θα θέλαμε να λάβουμε εμείς ως δώρα. 

Όπως δήλωσε ο creative director του Οίκου, Paul Andrew, για την εορταστική συλλογή και την καμπάνια που τη συνοδεύει: "Η παράδοση και η συντροφικότητα είναι βασικές αξίες για τον οίκο Salvatore Ferragamo: η παράδοσή μας στη χειροποίητη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το δίκτυο των Ιταλών τεχνιτών μας, οι οποίοι συνεργάζονται εφαρμόζοντας τις ποικίλες και ξεχωριστές τους δεξιότητες, αποτελεί τη βάση που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε, να καινοτομήσουμε και να σαγηνεύσουμε.

Unwrapping Joy | Ο Salvatore Ferragamo ξεδιπλώνει τα δώρα του για τις γιορτές

Για τη συγκεκριμένη εορταστική περίοδο ήταν λογικό να επικεντρωθούμε στην παράδοση της εποχής να μαζευόμαστε με τους αγαπημένους μας, να αφιερώνουμε χρόνο για να αναλογιστούμε και παράλληλα να απολαμβάνουμε το καθετί, να μοιραζόμαστε τον σεβασμό, την αγάπη και την αφοσίωση. Επειδή ο οίκος Salvatore Ferragamo είναι η δουλειά μας, βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο της δικής μας εορταστικής εμπειρίας· το να αποτελούμε κομμάτι του σχεδιασμού και της δημιουργίας ενός χειροποίητου αντικειμένου, που στη συνέχεια επιλέγεται ως δώρο, το οποίο θα αγγίξει την καρδιά ενός αγαπημένου προσώπου, είναι μεγάλο προνόμιο και πηγή χαράς για εμάς.

Η εορταστική συλλογή περιλαμβάνει παπούτσια, αξεσουάρ και ρούχα, που έχουν δημιουργηθεί για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής εκείνων που τα λαμβάνουν· είναι κομμάτια που θα σας συνοδεύουν, θα σας εξυπηρετήσουν, και κάθε μέρα θα σας θυμίζουν εκείνον που ξέρει καλά ότι θα τα χαρείτε και θα τα απολαύσετε, ώστε να επέλεξε να σας τα προσφέρει ως δώρο. Αυτή η εορταστική συλλογή είναι η βάση των γιορτινών αναμνήσεων".

Ferragamo Holiday

H εορταστική συλλογή Salvatore Ferragamo 

Αναζητήστε για εκείνη, modernist tailoring και ποικιλία συνδυασμών. Πλεκτά με μεταλλιζέ κλωστή. Φορέματα και φούστες με χρυσές αλυσίδες. Φορέματα με σφυρήλατο μετάξι και πλεκτά μαντήλια. Mid-heel Viva παπούτσια και μπαλαρίνες Gancini διακοσμημένες με κρυστάλλους. Studio bag με φουλάρια με patterns. Δύο σχέδια της Viva Bow, το ένα με χρυσό τόξο πάνω σε μαύρο φόντο και το άλλο με εφέ χρυσής αλυσίδας που συνδυάζεται με το αντίστοιχο σανδάλι Viva. Μία νέα Viva Bow σε μαύρο χρώμα, με επένδυση. Γυαλιά ηλίου Gancini σε νέο σχέδιο. Σκουλαρίκια Gancini και μανσέτες διακοσμημένες με σκληρό δέρμα.

Ferragamo Holiday

Αναζητήστε για εκείνον, κοστούμια double-layered. Κλασικά πουκάμισα. Πλεκτά και μάλλινα κομμάτια. Ζώνες Gancini. Executive πορτοφόλια και card holders. Ρολόγια Ferragamo, μπρασελέ, γυαλιά ηλίου και αθλητικά παπούτσια. Χειροποίητα παπούτσια Tramezza.

Ferragamo Holiday

*Οι συλλογές του οίκου Ferragamo διατίθενται στην Ελλάδα στις ομώνυμες boutique Salvatore Ferragamo, καθώς και στα καταστήματα Kalogirou.

Ferragamo Holiday
Salvatore Ferragamo Boutiques
City Link Boutique: Σταδίου 4, Αθήνα
Golden Hall Boutique: Λ. Κηφισιάς 37Α, Μαρούσι