Πώς θα φορέσετε κομψά τα μίνι αν είστε πάνω από 40

Η καλύτερη ηλικία για να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας.

Έρευνες έχουν δείξει πως η μέση ηλικία που μια γυναίκα αποχωρίζεται τα μίνι είναι τα 40. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκεται ανάμεσα στους κανόνες του στιλ και της μόδας.

Το μίνι ήταν το στιλιστικό σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του '60, όμως μέσα στις δεκαετίας έχει θεωρηθεί ταμπού, τουλάχιστον μετά από κάποια ηλικία. Τη δεκαετία του '80, οι γυναίκες σταματούσαν να εμφανίζονται με κοντά φορέματα και φούστες μετά τα 33, όμως σήμερα οι πιο καλοντυμένες γυναίκες μας αποδεικνύουν πως μπορούν να φορεθούν ακόμα και μετά τα 40.

H η Kate Moss, η Gwyneth Paltrow, η Heidi Klum και η Jennifer Aniston είναι λάτρεις των μίνι, και παρά το γεγονός πως έχουν γίνει πολλές φορές στόχος για τις ατέλειες τους, εκείνες επιμένουν και ανοίγουν το δρόμο. Τίποτα δεν είναι μεγαλύτερος σύμμαχος από το οπάκ καλσόν, το οποίο μπορεί να κάνει ένα τολμηρό look πιο σοφιστικέ. Επιπλέον, συνδυάστε ένα μίνι φόρεμα ή φούστα με ένα ζευγάρι sneakers, ιδίως αν έχετε ψηλά πόδια, καθώς δίνει μια συμμετρία και μια πιο sporty αισθητική. Και φυσικά, μην ξεχνάμε τη διαχρονική γοητεία ενός little black dress, αλλά και ενός συνδυασμού που συμπεριλαμβάνει ένα αυστηρό blazer σακάκι.

Δείτε πως καταφέρνουν οι celebrities να κερδίζουν ακόμα τις εντυπώσεις μετά τα 40, φορώντας μίνι:

[ Photos: Getty Images, Instagram]

Jennifer Aniston

Heidi Klum

Gwyneth Paltrow

Kate Moss

Elle McPherson