Οι τσάντες TRUSSARDI αναβαθμίζουν το high -end accessorizing

Εμπνευσμένες από το αστικό τοπίο και επηρεασμένες από το ιταλικό στυλ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τοποθεσία Μιλάνο. Η πόλη που γοητεύεται από την παράδοση, αλλά είναι πάντα έτοιμη να αγκαλιάσει το νεωτερισμό αντικατοπτρίζει υπέροχα τις αξίες του ιταλικού brand που καθιέρωσε την ιδέα της σύγχρονης πολυτέλειας. Δυναμισμός, διάθεση για εξερεύνηση και καινοτομία συνθέτουν το DNA της TRUSSARDI, που στη φετινή συλλογή Φ/Χ 2020-21 συντάσσει ένα στυλιστικό κώδικα γύρω από την κομψότητα και τις αντιθέσεις.

Στο επίκεντρο μιας συλλογής που εξυψώνει το layering και ενώνει iconic με spicy αποχρώσεις δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται η σειρά των αξεσουάρ. Σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, οι γυναικείες τσάντες TRUSSARDI καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα αναγκών. Από τις forever chic ευρύχωρες shopping bags και τα σακίδια πόλης, που φέρνουν τη λειτουργικότητα στα μέτρα της σύγχρονης κομψότητας, μέχρι τις βραδινές τσάντες και τα clutches, όλα εκφράζουν τη δεξιοτεχνία του brand και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των urban it bags.

The Ultimate Bags  

Faux δέρμα με εφέ πύθωνα και λεπτομέρειες από nubuck, croco και nappa καθώς και
διακοσμητικές προσθήκες από περίτεχνα κουμπώματα, studs ή χρυσά charms κατατάσσουν τις τσάντες TRUSSARDI στα αξεσουάρ πασπαρτού που κρατιούνται
κάθε μέρα και ώρα. 

Οι τσάντες TRUSSARDI αναβαθμίζουν το high -end accessorizing
Trussardi Bags
Trussardi Bags
Trussardi: Κεντρική Διάθεση: MOTIVA FASHION τηλ. 210-7239974
Email: info@motiva.gr Facebook @motiva.gr Instagram @motiva_fashion