Ο Γιώργος Ελευθεριάδης μιλάει για το μέλλον της μόδας

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής δίνει τις ευχές του στο harpersbazaar.gr στο πλαίσιο του Let's Celebrate Together.

"Εύχομαι στο harpersbazaar.gr χρόνια πολλά για το πρώτο έτος λειτουργίας του και να έχει μια επιτυχή πορεία όπως ο έντυπος ιστορικός τίτλος του στην Ελλάδα και το εξωτερικό". Με αυτά τα λόγια, ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής μόδας Γιώργος Ελευθεριάδης, δίνει τις θερμότερες ευχές του για τον ένα χρόνο digital παρουσίας του Harper's Bazaar Greece, ενώ μοιράζεται επίσης τις σκέψεις του για το μέλλον της μόδας, αναζητώντας την ελπίδα σε αυτή, και συμμετείχε στο Let's Celebrate Together, με μία κομψή δημιουργία του.

Μέσα από το ομώνυμο brand του, Yiorgos Eleftheriades, ο σχεδιαστής παρουσιάζει σοφιστικέ δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από το άμεσο και αυθεντικό ύφος του.

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης μιλάει για το μέλλον της μόδας
Yiorgos Eleftheriades Flagship Store

"Η μόδα διαχρονικά ήταν ο καθρέφτης της εκάστοτε περιόδου σε σχέση με την αισθητική μας συμπεριφορά. Μέσα από αυτήν εκφράζονται οι συνθήκες αυτού που ζούμε και τι το επηρεάζει. Στην εποχή που διανύουμε, οι ανάγκες και τα πράγματα γύρω μας αλλάζουν με ταχύτητα, το ίδιο και η βιομηχανία της μόδας. Εύχομαι ο ρόλος της να είναι ένα κομμάτι αυτής της ανανέωσης που η ίδια η ζωή μας επιτακτικά χρειάζεται.

Yiorgos Eleftheriades Flagship Store
Yiorgos Eleftheriades Flagship Store

Προσφέροντας μία πιο ουσιαστική αντιμετώπιση του τρόπου που καταναλώνουμε και εκφράζουμε την αισθητική μας, μέσα από το πλαίσιο του τι είναι θετικό προς το περιβάλλον αλλά και του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε. Αυτό θα μπορούσε να μας δώσει την ελπίδα και την έκφραση μέσα στη νέα πραγματικότητα" τονίζει ο σχεδιαστής.

Κεντρική φωτογραφία-πορτρέτο: Νίκος Βαρδακαστάνης