Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης | Θα διεξαχθεί πλήρως ψηφιακά

Το event θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την απόφασή της να πραγματοποιηθεί πλήρως ψηφιακά ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης. Ανταποκρινόμενη στα νέα μέτρα για το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19 που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Δανίας, και όπου μεταξύ άλλων έχει απαγορεύσει τις εμπορικές συναλλαγές και εκθέσεις, η διοργανώτρια αρχή ακύρωσε όλα τα events της Εβδομάδας που απαιτούσαν φυσική παρουσία.

Η Copenhagen Fashion Week, που θα διαρκέσει από 2 έως 4 Φεβρουαρίου, θα μεταδοθεί μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα που έκανε ντεμπούτο στην προηγούμενη διοργάνωση, αυτή του Αυγούστου, στην οποία είχαν διεξαχθεί ψηφιακά και "φυσικά" shows.

"Αν και σίγουρα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, είναι χωρίς αμφιβολία το πιο σωστό πράγμα για να κάνουμε, και ανυπομονούμε να καταφέρουμε να τα πούμε από κοντά πια τον Αύγουστο του 2021", δήλωσε η chief executive της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης, Cecilie Thorsmark.

Ανάμεσα στα fashion brands που θα συμμετάσχουν σ' αυτήν τα Ganni, Rotate Birger Christensen, Soulland, Rains, Stine Goya και Baum und Pferdgarten. Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των events θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ