Το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Kalogirou είναι εδώ

Ανακαλύψτε τώρα τις πιο fashionable συλλογές online.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Κalogirou, σε μια χρονιά ορόσημο για το ιστορικό brand που έκλεισε 130 χρόνια εκλεπτυσμένης αισθητικής και διαχρονικής κομψότητας, ανακοινώνει το λανσάρισμα του ανανεωμένου της website www.kalogirou.com. Εδώ  θα αναζητήσετε μία τεράστια ποικιλία από υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ, που έχουν την υπογραφή των διασημότερων οίκων μόδας του πλανήτη.

Συνεχίζοντας να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό shopping, η Kalogirou με το ανανεωμένο website εμπλουτίζει την αγοραστική εμπειρία και σας καλεί να ανακαλύψετε iconic παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, που θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας για απαράμιλλο στιλ. Το νέο website διαθέτει minimal αισθητική και προσφέρει την απόλυτη user-friendly εμπειρία, φιλοξενώντας μοναδικές συλλογές για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, με στόχο να παρέχει στον επισκέπτη διαρκή ενημέρωση για τον κόσμο της μόδας και τις τάσεις της.

Το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Kalogirou είναι εδώ

Με σεβασμό στον πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalogirou.com  φιλοδοξεί να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας service σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα φυσικά καταστήματα Kalogirou. 

Κλείνοντας φέτος 130 χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία συνεχίζει να αποτυπώνει και να μεταδίδει το εκλεπτυσμένο στιλ από γενιά σε γενιά, ακολουθώντας πάντοτε την πρωτοπορία και ανανεώνοντας διαρκώς το δημιουργικό της όραμα. Στο επίκεντρο του οράματός της παραμένει η αισθητική και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό δημιουργώντας σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης. Με το ανανεωμένο της eshop καλωσορίζει τους πελάτες στα επόμενα 130 χρόνια εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής. 

Ανακαλύψτε τις συλλογές στο www.kalogirou.com