Warm & Chic | 10 αξεσουάρ απαραίτητα για τις κρύες ημέρες

Πώς θα παραμείνετε ζεστές και κομψές στη διάρκεια της κακοκαιρίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα σκαμπανεβάσματα του καιρού συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν ο Φεβρουάριος είναι αυτός που μας επιφυλάσσει το περισσότερο κρύο. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δελτίο καιρού τις επόμενες μέρες θα βιώσουμε έντονη κακοκαιρία με χιόνια που μπορεί να φτάσουν μέχρι τα παράλια. Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι θα πρέπει να ντυθούμε πολύ ζεστά

Είτε, λοιπόν, χρειάζεται τις επόμενες μέρες να ντυθείτε γιατί - παρά το lockdown- μετακινείστε ακόμα για δουλειά είτε θέλετε να βγείτε λίγο από το σπίτι για να ξεσκάσετε, είναι πολύ σημαντικό να έχετε βγάλει στην άκρη τα απαραίτητα για ένα χειμερινό outfit που θα σας παρέχει τη σωστή προστασία. Κι ασφαλώς ένα τέτοιο outfit δεν θα ήταν ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα για το κρύο αξεσουάρ που έρχονται να προσφέρουν προστασία σε όλα τα πιθανά μέρη του σώματος, όπως λαιμός, χέρια, κεφάλι, αφτιά , τα οποία δεν μπορούν να καλύψουν τα υπόλοιπα ενδύματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαραίτητα, επομένως, αξεσουάρ για κρύο είναι τα κασκόλ, τα γάντια, οι σκούφοι ή τα γούνινα καπέλα, ακόμα και τα "αυτάκια" (προστατευτικά αφτιών). Εκτός, βεβαίως, από προστασία, τα αξεσουάρ αυτά έρχονται να προσθέσουν στιλ στο winter look σας που συχνά μοιάζει κάπως "βαρύ" λόγω του όγκου των μπουφάν και των παλτό που "κουβαλά". 

Παρακάτω θα βρείτε 10 στιλάτα αξεσουάρ που θα σας φανούν χρήσιμα στην κακοκαιρία. 

Editor's picks 

Δερμάτινα γάντια, Gucci.

Γάντια από κασμίρ, Loro Piana

Muff Teddy μάλλινα γάντια σε λευκό Max Mara, Max Mara Boutique

Πλεκτό κασκόλ Camel Active, Clodist.gr

Μάλλινο- μοχέρ κασκόλ με ρίγες, Loewe

Recycled μάλλινο κασκόλ, Ganni.

Μπεζ σκούφος, Chloé

Rib knit σκούφος σε γκρι, Acne Studio.

Faux fur bucket hat, Εmma Βrewin.

Προστατευτικά αυτιών Ugg, epapoutsia.gr