Κλείνει ο οίκος Fenty της Rihanna

Η απόφαση που πήραν η τραγουδίστρια και ο όμιλος LVMH.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δυο χρόνια μετά το λανσάρισμά του, ο οίκος Fenty σταματά τη λειτουργία του. Η Rihanna και ο όμιλος  LVMH, που είχε αναλάβει να στηρίξει την προσπάθεια της τραγουδίστριας, τελικά αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος στην ανάπτυξη της beauty και skincare σειράς, αλλά και των εσωρούχων Savage X Fenty, αντί να συνεχίσουν με το φιλόδοξο σχέδιο για το fashion house. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ρεπορτάζ του WWD, αναφέρει συγκεκριμένα ότι η Rihanna και ο όμιλος ειδών και brands πολυτελείας αποφάσισαν να μεταφέρουν το όραμα για ready - to -wear συλλογές "όταν έρθουν καλύτερες μέρες". Ήδη έχει απομακρυνθεί το προσωπικό από το atelier του οίκου Fenty στο Παρίσι, που η τελευταία συλλογή που φιλοξένησε μέσα από τον ιστότοπό του fenty.com ήταν τοn περασμένο Νοέμβριο και αφορούσε τη συνεργασία του οίκου με την Amina Muaddi.

Αν και η Rihanna είναι στεναχωρημένη μ' αυτή την εξέλιξη, ωστόσο η πανδημία της στέρησε την ευκαιρία να προχωρήσει το πρότζεκ κρατώντας την μακριά από το Παρίσι, το ατελιέ και τα εργοστάσια παρασκευής της Ιταλίας. Αμέσως έγινε αντιληπτό από την ίδια και τον όμιλο ότι θα έπρεπε να μπουν προτεραιότητες με το Fenty Beauty και το Fenty Skin, όπως και τη σειρά Savage X Fenty, να παρουσιάζουν μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης αυτή τη στιγμή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ