8 ζευγάρια μπότες για να φορέσετε στο βαρύ κρύο

Εξασφαλίστε ασφάλεια, προστασία, αλλά και στιλ.

Χιόνι, παγετός, βροχή, λάσπες, κρύο. Όποια κι αν είναι η περίπτωση γίνεται αντιληπτό ότι η έξοδος από το σπίτι σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να συνδυαστεί με παπούτσια που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Αυτό σημαίνει, βεβαίως, ότι τα ψηλοτάκουνα, και τα τακούνια γενικώς, δεν αποτελούν κατάλληλη επιλογή, ενώ φροντίδα θα πρέπει να επιδείξετε ώστε το είδος του παπουτσιού που θα σας κρατήσει ασφαλείς, να σας κρατήσει και ζεστές.

Εν προκειμένω στο προσκήνιο έρχονται οι μπότες, αλλά προφανώς δεν είναι όλες κατάλληλες για να ολοκληρώσουν το χειμερινό σας outfit. Για τις extreme καταστάσεις όπου η χιονόπτωση είναι αρκετά πυκνή και το χιόνι ή ο πάγος έχουν καλύψει τους δρόμους, η λύση των snow boots (μπότες χιονιού) που έρχονται με την κατάλληλη επένδυση - μόνωση αλλά και τις σόλες που δεν γλιστρούν, είναι σαφώς η σωστή. Για λιγότερο έντονες καταστάσεις, θα μπορούσατε να επιλέξετε μπότες από δέρμα ή σουέτ αλλά φροντίστε να διαθέτουν γούνινη επένδυση και τρακτερωτές σόλες που είναι πιο σταθερές. Οι γαλότσες, τέλος, είναι η καλύτερη επιλογή όταν έξω βρέχει, αλλά όμως ο καιρός δεν αγγίζει θερμοκρασίες πολικού ψύχους.

Είτε επιβάλλεται να βρήκε από το σπίτι γιατί πρέπει να πάτε στη δουλειά είτε θέλετε απλά να βγείτε για να απολαύσετε το χιόνι, η ποικιλία από winter boots που διαθέτουν παράλληλα κομψό σχεδιασμό είναι μεγάλη και θα σας εξασφαλίσει στιλ ακόμα και στο βαρύ κρύο.

Editor's picks

Shearling μποτάκια, Aquazzura

Μπότες «Ginette», Moncler.

Shearling δερμάτινα ankle boots «Go Logo», Valentino.

Καπιτονέ moon boots, Prada.

Shearling μπότες χιονιού «Alta Badia 2», Bogner.

Classic Leopard lined bow μποτάκια Ugg, KALOGIROU

Shearling γαλότσες «Betty», Chloé.

Μπότες χιονιού με faux γούνα Moon Boot, epapoutsia.gr.