Katie Holmes | 6 φορέματα για να αντιγράψετε το ανοιξιάτικο look της

Η ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της με ένα υπέροχο φόρεμα στη Νέα Υόρκη.

Με τη βελτίωση του καιρού, έρχονται και οι αλλαγές στη γκαρνταρόμπα, και η Katie Holmes έκανε την αρχή. Η ηθοποιός, που φημίζεται για το ανεπιτήδευτο στιλ της, εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη μ' ένα υπέροχο ανοιξιάτικο φόρεμα, απ' αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα αυτή την εποχή.

Το φόρεμα που επέλεξε η Holmes ανήκει στη συλλογή της Ulla Johnson, της νεοϋρκέζας σχεδιάστριας που φημίζεται για τις ονειρεμένες, θηλυκές και μποέμ δημιουργίες της, και πρόκειται για ένα μίντι tie- front, puff-sleeved, με patchwork από bohemian μοτίβα, σε κρεπ ντε σιν ύφασμα φόρεμα που ονομάζεται "Suki". Η ηθοποιός συνδύασε το φόρεμά της με λευκά sneakers του brand Common Projects, ενώ είχε περασμένη χιαστί μία suede μίνι "Daria" τσάντα με αλυσίδα Chloé. 

Get her style

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για φορέματα, ιδίως αέρινα και ανάλαφρα όπως αυτό που φοράει η Katie Holmes. Τα εμπριμέ, ιδίως τα φλοράλ, τα patchwork (που είναι η τάση της χρονιάς), οι cut-out λεπτομέρειες και τα βολάν, όπως και οι "ανοιχτές" αποχρώσεις, ιδίως οι παστέλ, σε φορέματα θα εξασφαλίσουν στα looks σας ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις εμφανίσεις της εποχής: ανανέωση και μία αίσθηση ελευθερία.

Μη διστάσετε, λοιπόν, να επενδύσετε σε κομψά δροσερά φορέματα για να υποδεχθείτε την άνοιξη με το ανάλαφρο στιλ που της αρμόζει, ενώ μπορείτε να τα φορέσετε με τα sneakers ή τις μπαλαρίνες σας.

Key - pieces

«Mirai» tiered σατέν patchwork φόρεμα, Ulla Johnson.

«Coco» maxi φλοράλ φόρεμα, Agua by Agua Bendita.

«Minnia» φλοράλ βαμβακερό maxi φόρεμα, LoveShackFancy.

«Brighton» patchwork shirt - dress, Zimmerman.

Εμπριμέ κρεπ wrap φόρεμα, Ganni.

Φλοράλ cut-out midi φόρεμα, Zara.