Η Carey Mulligan ποζάρει για το εξώφυλλο του Harper's BAZAAR Greece

H χαμηλών τόνων σταρ του Χόλιγουντ, υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην ταινία "Promising Young Woman", εξηγεί τη σημασία του να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η συζήτηση με την Κάρι Μάλιγκαν έγινε μέσω Zoom και, από τα λίγα που μου επιτρέπει η οθόνη να διακρίνω, το υπνοδωμάτιο πίσω της είναι τακτοποιημένο, με αντικείμενα που μαρτυρούν την οικογενειακή ζωή εδώ κι εκεί. Αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό εκείνη και ο σύζυγός της, o μουσικός Μάρκους Μάμφορντ, ζούσαν μαζί με τα παιδιά τους μια μάλλον νομαδική ζωή πηγαίνοντας όπου απαιτούσαν οι συναυλίες του Mάμφορντ και οι ταινίες της ίδιας, σήμερα, λόγω της πανδημίας, είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται να έχει ριζώσει κάπου, να ανήκει σε μια κοινότητα.

Η Carey Mulligan ποζάρει για το εξώφυλλο του Harper's BAZAAR Greece
Πουκάμισο Emilia Wickstead από προσωπική συλλογή. Φούστα Emilia Wickstead, emiliawickstead.com. Clogs Hermès, Boutique Hermès. Δαχτυλίδι (σε όλες τις φωτογραφίες) από προσωπική συλλογή.

Από τη Sophie Elmhirst

"Ο μόνος λόγος που δεν έχω γίνει μέλος κάποιας ομάδας ανάγνωσης, ούτε έχω καταφέρει να μάθω πλέξιμο είναι γιατί δεν έχω τον χρόνο. Αποφάσισα ότι αυτό που πραγματικά μπορώ και θέλω να κάνω είναι να ασχολούμαι με τα παιδιά μου και μόνο με αυτά" λέει, φορώντας ένα μάλλινο ζιβάγκο και ένα ζευγάρι τεράστια γυαλιά με χρυσό σκελετό.

36346149
Σακάκι JW Anderson, jwanderson.com. Σκουλαρίκια από λευκό χρυσό και διαμάντια Jessica McCormack, jessicamccormack.com.
36346372
Φόρεμα και παπούτσια Dior, Dior Boutique.

Δείτε περισσότερα στο Harper's Bazaar Greece Απριλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 21/3, με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής. 

Φωτογραφίες και artwork: Quentin Jones Fashion editor: Cathy Kasterine
Μαλλιά: Earl Simms @ Caren με προϊόντα Hair by Sam McKnight. Μακιγιάζ: Alex Babsky @ Premier Hair & Make-up με προϊόντα Lancôme. Μανικιούρ: Jessica Thompson @ Eighteen Management με προϊόντα O.P.I. Gel. Stylist’s Assistant: Holly Gorst. Set Design: Joanna Goodman. Η φωτογράφηση έγινε στα Spring Studios.