5 mini τσάντες για να κρατάτε καθημερινά όπως η Kate Middleton

Χωρούν περισσότερα πράγματα από ό,τι φαντάζεστε.

Είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται καμία γυναίκα στην καθημερινότητα, ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση και πολλές φορές είναι εκείνο το κομμάτι που αναβαθμίζει μία εμφάνιση και την κάνει ξεχωριστή. Ο λόγος για τις τσάντες, το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών. Όσον αφορά στις τσάντες που επιλέγετε να κρατήσετε στην καθημερινότητα, οι μεγάλες tote και handbags βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή των επιλογών. Ωστόσο, υπάρχει και κάποιο άλλο είδος, εμφανώς μικρότερο αλλά το ίδιο και ίσως περισσότερο πρακτικό: οι mini τσάντες που χωρούν τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεται να έχετε μαζί σας χωρίς να σας προσθέτουν επιπλέον βάρος. Ταυτόχρονα, οι mini τσάντες δεν στερούνται κομψότητας και φινέτσας και συχνά είναι το κομμάτι εκείνο που ξεχωρίζει στα looks σας.

Απόδειξη για τη στιλιστική αξία των mini bags είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton. Η δούκισσα του Cambridge πραγματοποίησε μία επίσημη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα William και για ακόμα μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Φόρεσε το αγαπημένο της Massimo Dutti κάμελ παλτό, το οποίο έχει φορέσει και στο παρελθόν, ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση και συμπλήρωσε την εμφάνιση της με μία mini τσάντα σε suede δέρμα με χρυσή αλυσίδα.

Το look της Kate Middleton

5 mini τσάντες για να κρατάτε καθημερινά όπως η Kate Middleton

Γιατί αξίζει να αποκτήσετε mini bags;

Ακόμα κι αν εκ πρώτης όψεως πιστεύετε πως αυτές οι mini τσάντες δεν χωρούν σχεδόν τίποτα, θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πως χωρούν περισσότερα αντικείμενα από ό,τι περιμένατε. Το πρακτικό μέγεθος τους θα σας βοηθήσει να εστιάσετε μόνο στα αντικείμενα που πραγματικά θα χρειαστείτε μέσα στην ημέρα σας, ενώ το μικρό τους μέγεθος και τα εντυπωσιακά σχέδια που μπορείτε να βρείτε στις collections των brands τις κάνουν να μοιάζουν με κοσμήματα.

Editor's Picks

Mini shoulder bag Gucci

Mini τσάντα Marc Jacobs

Mini τσάντα από nappa δέρμα Max Mara

Λευκή mini τσάντα Jacquemus

Μαύρη δερμάτινη τσάντα Balenciaga